A völegényemel nagyon szeressük egymást és én már szeretnek babát, vlmi miatt erösen rám tört a gyerek utáni vágy, még magamnak sem tudom megmagyarázni. Fel vetettem a témát,de még nem döntötünk. Szerintetek mitől lehet, hogy ilyen fiatalon vágyom rá és, ha bevállaljuk, akkor vlmi kockázattal járna-e?
22 vagy ha jol olvasom és nem 14,mivel vőlegényed is van és gondolom anyagiháttér is,akkor hajrá,ha mindketten akarjátok.én most 22 vagyok a baba 23 éves korom elött 2-3 hónappal lesz meg.nem baj ha kevés a korkülönbség
2007. dec. 19. 19:54
12/17 anonim válasza:
Szióka! Nagyon írigyellek amiatt, hogy 22 évesen erre gondolhatsz, és kívánom, hogy sikerüljön. Egyáltalán nem vagy fiatal ahhoz, hogy babád legyen. Ilyen idős voltam, mikor megismerkedtem a férjemmel. Az első perctől kezdve tudtam, hogy ő lesz a gyerekeim apja. Az, hogy ez eddig nem sikerült az sajnos a piszkos anyagiaknak, illetve a főiskolának volt köszönhető. Jelenleg utolsó éves vagyok , így úgy döntöttünk, hogy mostantól kezdve jöhet bármikor, hiszen már semmi nem akadálya. Jelenleg 28 éves vagyok. Kívánom, hogy az jöjjön össze, amit szeretnél.
2007. dec. 20. 11:00
13/17 anonim válasza:
Szia.Én 21 éves vagyok és 1 hónap mulva megszületik a kisfiam.Amikor kiderült a terhesség ,azt mondta az orvosom, hogy ez a legszebb szűlőkor.Nekem van férjem aki szerencsére elég jól keres, de albérletbe lakunk,így nem modhatom hogy a legbíztosabb anyagi hátterünk van,de számolgattunk pelusokba,játékokba,és babának meglesz ami kell meinden.Viszont én úgy érzem, hogy ennél sokkal fontosabb ,hogy az apukába mennyire bizol,milyen érzelmi hátteret bíztosít neked.Én amikor az esküvőnk volt még gondolni sem mertem a gyerekválalásra, de amit a férjemtől kaptam lelkileg az teljes mértékben felkészített a baba vállalásra.
2007. dec. 24. 14:13
14/17 anonim válasza:
IGEN!!!!!!!!!!!!
2007. dec. 28. 12:42
15/17 anonim válasza:
Na mit gondoltok igy 11 ev utan? :D
Mennyire volt jo dontes?:D
Elment a fiatalsagotok mi? Hat szivas..
Nem kene minden jott mentnek 21 evesen gyereket vallalni mert nagyon valoszinu hogy a nagymamanam szuli a csaj.
Ennyi idosen semmi karriered nincs,tapasztalatod.
Nagy hulyeseg szulni ilyen idosen.
2018. jún. 21. 07:44
16/17 anonim válasza:
:)
2020. ápr. 27. 22:02
17/17 anonim válasza:
Haha 15-ös, szép dolog az őszinte érdeklődés. Köszönöm szépen, tök klassz volt a fiatalkorom, gyerekkel együtt is. Mondjuk 33 évesen sem érzem magam öregnek. Szerintem mindent megcsináltam huszonévesen, amit akkorra terveztem, gyereket szültem, tanultam, dolgoztam, és minő meglepetés, nekem belefért a szórakozás is. Meg vagyok elégedve a jelenlegi életemmel, szép családom van, jó munkahelyem, nagyon jó baráti társaságom, szóval nekem nincs okom panaszra.
De neked nem tudom, milyen életed lehet, ha az ide jársz kötekedni önigazolás gyanánt. Ettől most sikeresebbnek érzed magad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!