Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár nappal reggeli elsobol...

Pár nappal reggeli elsobol predictor? (Teszt kérdés)

Figyelt kérdés

Rögtön kijött

[link]

2021. jan. 5. 06:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bocsi 9es vagyok: ez a 9 esti

[link]

Nem jo a link az elsőbe

2021. jan. 5. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es a tied egyértelműen színes.
2021. jan. 5. 09:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan azt írták nekem is, hogy negatív. A második kommentemnél nézed a 9dpo estét?
2021. jan. 5. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen ott nézem, és nekem a monitoromon, még ha extrém halvány is azért van egy kis színe, nyilván elsőre nem mondtam volna 100%-ra hiszen 9. dpo-n, ha véletlen erősebbet tesztelsz is negatívnak vehető :D Mensiig bármi lehet, nekem volt, hogy egyértelmű halványak voltak aztán egy nappal hamarabb megjött a mensi is ...

A kérdezőén is látszik a csík, de erősebb mint a te 9.dpo-sod viszont nincs színe. ráadásul 6 nappal hamarabb tesztelt illetve talán ez az 5 nappal hamarabbi tesztje. Van már kérdése. Predi meg annyira érzékeny, hogy látszik a reagens is rajta mindig. Ha terhes lesz a kérdező akkor is ez a tesztje még negatív, hiszen nem lehet rá pozit mondani, mert nem az. Én drukkolok, mert totálisan megértem a korán tesztelést és a mindenbe kapaszkodást :) Legyen pár nap múlva egy egyértelmű pozi tesztje :)

2021. jan. 5. 09:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A predictoron mindkét terhességemnél 2 nap késésnél már kb erősebb volt a tesztcsík, mint a kontrollcsík. A tieden én semmit nem látok, de ha később volt az ovuláció, akkor még bármi lehet.
2021. jan. 5. 09:55
 16/18 A kérdező kommentje:

Én voltam igen, de a 6 nappal előtte a teszt neve volt:)

Két nappal késes után egy ilyen halvanyat figyelembe se vennem

Amúgy 4 nap van hatra

Köszönöm újra a hozzászólásokat:)

Nincs tervben igazából, csak a mellem nőtt és ezért a tesztelés.

2021. jan. 5. 10:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki visszanezne...mai, igaz nem elsobol de 3 orat vartam, Full negatív lett a predictor
2021. jan. 6. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kitartást neked :)
2021. jan. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!