Pár nappal reggeli elsobol predictor? (Teszt kérdés)
Igen ott nézem, és nekem a monitoromon, még ha extrém halvány is azért van egy kis színe, nyilván elsőre nem mondtam volna 100%-ra hiszen 9. dpo-n, ha véletlen erősebbet tesztelsz is negatívnak vehető :D Mensiig bármi lehet, nekem volt, hogy egyértelmű halványak voltak aztán egy nappal hamarabb megjött a mensi is ...
A kérdezőén is látszik a csík, de erősebb mint a te 9.dpo-sod viszont nincs színe. ráadásul 6 nappal hamarabb tesztelt illetve talán ez az 5 nappal hamarabbi tesztje. Van már kérdése. Predi meg annyira érzékeny, hogy látszik a reagens is rajta mindig. Ha terhes lesz a kérdező akkor is ez a tesztje még negatív, hiszen nem lehet rá pozit mondani, mert nem az. Én drukkolok, mert totálisan megértem a korán tesztelést és a mindenbe kapaszkodást :) Legyen pár nap múlva egy egyértelmű pozi tesztje :)
Én voltam igen, de a 6 nappal előtte a teszt neve volt:)
Két nappal késes után egy ilyen halvanyat figyelembe se vennem
Amúgy 4 nap van hatra
Köszönöm újra a hozzászólásokat:)
Nincs tervben igazából, csak a mellem nőtt és ezért a tesztelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!