Elmaradt menstruacio utani 2 nap reggeli vizeletbol predictor halvany pozi, intimed jo indulattal szellemcsikos, baj lehet a terhesseggel?
Tuti kozepidoben fogant.
Ilyenkor mar full erosnek kene lennie, nem?!
A predictor pozitiv, ez nem ketseges, csak sokkal erosebbnek kene lennie, sztem nem fejlodik, most vervetelre nem fogok tudni elmenni, h ezt kideritsem, mikor meg mar el tudnek menni, addigra orvoshoz is bejelenkezhetek UHra...
Szerintem ez egy hatarozott csikocska :)
Enyem sokkal halvanyabb volt, bar rendesen lathato, nagyon lassan erosodott. Missed ab lett. Amikor a kerdesed olvastam, erre gyanakodtam, de a kep alapjan szerintem nincs gond
Ket honapja volt egy vetelesem, mert nem erosodott a csik, szerencsere nem kellett muteni, csak 5+4 hetes voltam (a legelso terhessegem viszont missed ab lett, mutettel 7+4), ezert is vagyok nyugtalan, mert eddig mindig erossebbek voltak ilyenkor mar a tesztek, jah van egy fiam is, o masodik terhessegem.
Szoval eddig 3 terhesseg, 2 veteles es most ezek 16.dpo s szerintem halvany tesztek.... Nagyon rossz az aranyom :( Es nagyon rossz erzesem van megint...
Viszont! Csinaltam meg egy tesztet az iment, erosebb lett, mint a reggeli, ez h lehet? Tegnap, estetol nem ittam, legalabb 8 oras visszatartott vizelet volt a reggeli, ugyenebbe martottam a predictor earlyt is. Most meg ittam fel litert, aludtam delben egy orat, ettem egy rakat csokit es latszik a masodik vonal az imtimeden (a reggeli se tok nega, csak annyira pozitiv, h oda kell kepzelni).
Na ez h lehet? Szoval, ha most csinaltam volna a predictort tuti erosebb lenne, lehet h megis leszek anya, de fenntartom, h mar sokkal erossebbnek kene lennie a teszteket...
De talan most remenykedhetek, jajj de jo lenne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!