Nemvárt napján illetve utána (25vagy26napos ciklusok ált -ma a 26. van) reggeli hő csak 36,5 de du 38,1. Predictor early 12,5ös teszt nega/szellemcsíkos?
mindegy hagyjuk a szellemcsíkot, vegyük úgy ogy nega, annyira de annyira halovány, h ha nem akarom ott sincs, viszont az a fura, h ma du ra másfél fokott nőtt a hőm, ennyi belefér egy nap alatt különbség?
köszi amúgy, h írsz
2.vagyok
Van már egy 2,5 éves kislányom.
Émelygés.....Nekem a 10.héttől kezdődött a rosszullét,de akkor napi 2x hánytam.Brrrr az az időszak szörnyű volt.
Én az elmaradt után 3 nappal teszteltem erős pozit 25-el.De lehet hogy előbb is kimutatná.Ha van több teszted próbálkozhatsz.Ha nem jött össze ne keseredj el,az se jó ha rágörcsölsz.Én csak tudom.Először én is rágörcsöltem,nem is sikerült.Aztán mikor már nem figyeltem annyira,mert úgy voltam vele úgyis megjön egyszer csak nem jött meg.Pedig rendesen görcsöltem meg mindig úgy éreztem mindjárt megjön.3 nappal később teszteltem,akkor meg annyira hihetetlen volt.9 hónap után sikerült.
Remélem neked sikerül(t). Nekem is 36.5 volt ma reggel a hőm, és a Predictorom nega, majd meg is jött dél felé.
Mondjuk szerintem fentebb kellene lennie, hogy baba legyen. Talán holnapra felmegy, majd írd meg mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!