Esetleg valaki, akinek szellemcsík után átváltott pozira a tesztje pár nap múlva? Ma reggel teszteltem CORAX-al, reggeli elsőből, és olyan szellemcsíkos lett, mint az állat. Amúgy milyen teszt ez a CORAX? Minél több véleményt kérek.
Itt a görbém:
Most akkor van még esélyem a Babára, vagy már nincs, és valami bajom van, azért nem jön meg?
Köszi a válaszokat.
Sajna nem tudom, mert otthon van, Én meg most dolgozom.
Szellemcsík (amilyen lett): a második csík helyén egy totál fehér, de jól látható csík. Ez az, ugye?
Igen simán lehetsz terhes, valószínű nem termelt a szervezeted elég hcg-t. Ismételd meg egy másik teszttel is, hogy biztos legyél benne.
Nekem is volt ilyen, és baba is volt.
Köszi, tudom, hogy a szellemcsík negatív igazából. De arra lennék kiváncsi, hogy járt-e így valaki, és utána mégis pozit tesztelt?
Mi már több mint 4 éve várjuk a csodát.
Kedves Utolsó!
Milyen tetsztet ajánlasz?
Szerintem vegyél kétfélét, van egy olcsóbb, ami csak egy papír, semmi extra, a nevét nem tudom, és vegyél egy olyat amit majd ajánlanak a patikában.
8:53-as
Szerintem csak a 29. nap környékén volt ovud, ami azt jelenti hogy nagyon korán teszteltél. Szerintem egy jobb minőségű teszt sem mutatná ki még ha babát várnál. A Corax-szal nekem is ez volt mint Neked és nem vártam babát. Próbálj majd másik teszttel. Nekem a MediLab sem vált be, többször volt halvány pozitiv (ugyanakkor Clearblue negativ) és nem voltam terhes.
Amikor én teherbe estem peteérés után 10 nappal volt szellemcsikom (vagy legalább is alig látható csik, teszt: Predictor Earlier Result) és 4 nap múlva erős pozitiv.
Remélem segitettem. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!