Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg valaki, akinek szellem...

Esetleg valaki, akinek szellemcsík után átváltott pozira a tesztje pár nap múlva? Ma reggel teszteltem CORAX-al, reggeli elsőből, és olyan szellemcsíkos lett, mint az állat. Amúgy milyen teszt ez a CORAX? Minél több véleményt kérek.

Figyelt kérdés

Itt a görbém:

[link]

Most akkor van még esélyem a Babára, vagy már nincs, és valami bajom van, azért nem jön meg?

Köszi a válaszokat.

2009. nov. 20. 08:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

29. napon??? Ezt miből gondolod? Én úgy gondolom, hogy a 22. napon volt, meg itt többen is azt mondták.

Persze lehet, hogy pont Neked van igazad, és tényleg segítettél sokat. Köszönöm.

Boldog Babázást Neked.

2009. nov. 20. 09:15
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért gondolom mert a 22. nap után neked még volt tojcsis nyákod. Ovu után általában az megszűnik.

Valamint csak a 30. naptól emelkedik a hőd az átlad fölé.

De persze lehet hogy nincs igazam. Mindenesetre drukkolok! :-)

2009. nov. 20. 14:04
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszi Kedves Utolsó!

Értem, amit írtál. Lehet, hogy igazad van, soha nem lehet tudni, hogy mit produkál az emberi szervezet. Nem?

2009. nov. 20. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:

szia.na?mi lett a teszt eredménye?

én holnap tesztelek.ma vagyok a 21 dpo napon

2009. nov. 23. 08:01
 15/21 A kérdező kommentje:

Jó Reggelt!

Nem csináltam még tesztet ma, tegnap visszaesett 0,2 fokot a hőm, de mára visszament:

[link]

Most már totál bizonytalan vagyok. Talán holnap tesztelek. Ja és szombatra a CORAX-on már kicsit rózsaszínes volt a második csík. Dehogy mitől............??

Azért szurkoljatok. Többiek hogy álltok?

2009. nov. 23. 08:57
 16/21 anonim ***** válasza:
én barnázok,és a hőm 37.5 napok óta.
2009. nov. 23. 10:02
 17/21 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok! Tesztelj! Én nagyon drukkolok Nektek! Tudom milyen az ha valaki éveket vár a babára.Én totál lemondtam róla.és akkor jött össze az én kis gyöngyöm! :)
2009. nov. 24. 06:40
 18/21 anonim ***** válasza:
a dpo 21 napján megjött:-((((((((((((
2009. nov. 24. 07:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Nem szabad...bár akkor abban a helyzetben én is végig bőgtem a napot. Kitartást! És ne görcsölj mert annál nehezebben jön össze...tapasztalat!
2009. nov. 24. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
szia.mi lett,lehet gratulálni??????????
2009. nov. 26. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!