Esetleg valaki, akinek szellemcsík után átváltott pozira a tesztje pár nap múlva? Ma reggel teszteltem CORAX-al, reggeli elsőből, és olyan szellemcsíkos lett, mint az állat. Amúgy milyen teszt ez a CORAX? Minél több véleményt kérek.
Itt a görbém:
Most akkor van még esélyem a Babára, vagy már nincs, és valami bajom van, azért nem jön meg?
Köszi a válaszokat.
Kedves Utolsó!
29. napon??? Ezt miből gondolod? Én úgy gondolom, hogy a 22. napon volt, meg itt többen is azt mondták.
Persze lehet, hogy pont Neked van igazad, és tényleg segítettél sokat. Köszönöm.
Boldog Babázást Neked.
Azért gondolom mert a 22. nap után neked még volt tojcsis nyákod. Ovu után általában az megszűnik.
Valamint csak a 30. naptól emelkedik a hőd az átlad fölé.
De persze lehet hogy nincs igazam. Mindenesetre drukkolok! :-)
Köszi Kedves Utolsó!
Értem, amit írtál. Lehet, hogy igazad van, soha nem lehet tudni, hogy mit produkál az emberi szervezet. Nem?
szia.na?mi lett a teszt eredménye?
én holnap tesztelek.ma vagyok a 21 dpo napon
Jó Reggelt!
Nem csináltam még tesztet ma, tegnap visszaesett 0,2 fokot a hőm, de mára visszament:
Most már totál bizonytalan vagyok. Talán holnap tesztelek. Ja és szombatra a CORAX-on már kicsit rózsaszínes volt a második csík. Dehogy mitől............??
Azért szurkoljatok. Többiek hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!