Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár nappal reggeli elsobol...

Pár nappal reggeli elsobol predictor? (Teszt kérdés)

Figyelt kérdés

Rögtön kijött

[link]

2021. jan. 5. 06:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

Látom amit te látsz, tesztelj még 2 nap múlva!

Drukkolok!! 😄

9 hkm

2021. jan. 5. 07:01
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Ez még negatív.
2021. jan. 5. 07:24
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Ez negatív.
2021. jan. 5. 07:25
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom mi jött ki neked, mert nincs rajta semmi.
2021. jan. 5. 07:25
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Ez negatív. Amit látsz a szürke csík a reagens helye.
2021. jan. 5. 07:39
 6/18 A kérdező kommentje:
Egy két percen belül kijött és színes volt. Ettől persze lehet csak a helye, ahol lennie kell
2021. jan. 5. 07:48
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez Predictornál még negatív. Sokkal erősebbel is meg szokott jönni anno.
2021. jan. 5. 08:42
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
1-2 percen belül nem jön ki csík, csak a reagensen ahogy átfut a vizelet, ez kb minden teszten látszik ezért is írják oda, hogy 3-5 perc után olvasható le. Ez a csík szürke, ezen a teszten ez mindig ilyen. Nekem volt ennél sokkal erősebb, ráadásul színes, pedig aznap már véreztem, nem is lett baba. Légy türelmes, amit mi itt gépen, telefonon nem látunk színesnek, az szinte mindig biztos, hogy valóban negatív,de, ha túl korán teszteltél, pár nap múlva akár pozit is tesztelhetsz, attól ez még most negatív teszt. Rengeteg halvány pozi predi teszt van itt a gyakorin nézegesd meg őket, a tied egyértelműen szürke reagens csík.
2021. jan. 5. 09:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezek nekem is predictorosok:

Nekem kb 9dpo este

[link]

11 dpo reggel

[link]

És 12dpo ma reggel egy 25ös teszt gabriel

[link]

Tudom milyen csíkról írnak a többiek ami csak szellemcsík, én is teszteltem màr olyan negatívat, de ez picit másabb volt. A színe, illetve az hogy időn belül vált egyből láthatóvá. Nyílván még nekem is lehet bármi, de én éreztem már hogy ez bizony baba most. Szurkolok magunknak, hogy az legyen és hogy minden ok legyen. :)

2021. jan. 5. 09:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 5. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!