Ki mikorra nem várja? Hogy érzitek magatokat?
Gratulálok, ez nagyon szép! 🤗
Köszönöm. Nem adjuk fel, remélem ez az év meghozza a gyümölcsét. ☺️
Mindenkinek sikeres, boldog új évet kívánok! 😁
Ja #3 és #21 is én vagyok 🙈 nem írtam oda.
Köszönöm 😊❤
Sziasztok! Én 5. Nem várom szurkolók mindenkinek! 🤞
A.
Sziasztok!
Én hétfőre azaz 4.-re nem varom.
Holnap veszek tesztet. Hat remenykedek nem jön meg, de majd elválik.
Nekem is már egy hete faj a mellen holott mensi előtt sose szokott. Derekam nem faj, na az mindig leszakad mielőtt megjon.
És nem kívánom az édességet mint előtte..😂 de ebből persze bármi lehet. Mindenkinek sok sikert a babahoz! Akinek meg vegre sikerült, gratulálok és boldog babavarast! Alig varjuk hogy a kislányomnak vegre legyen egy kistesoja😍
# 25 vagyok
Juj gratulálok!!Nekem 2 nap múlva lesz a nemvárt de két napja volt egy halvány tesztem.Ma teszteltem megint és erősödik!Nagyon reménykedek.Ilyen lett a mai.
#3-as vagyok
25ös...Nekem is kb ilyen volt 2 napja ez a Facelle teszt. ❤ Gratulálok! 😊
Előző oldalon csatoltam egy képet! :)
Én 4re nem várom, de szerintem meg fog jönni, minden tipikus menzesz előtti tünetem előjött. :(
Ami fura, hogy sírni tudnék, úgy fáj a derekam, ez szokatlan de majd kiderül. Egyelőre szerintem csak menzesz gyanús. :( Nektek azért még szurkolok, írjátok meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!