Ki fog Debrecenben szülni? Mikorra vagytok kiírva? Hol és kinél fogtok szülni? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Ha van kedvetek, szívesen beszélgetnék debreceni kismamikkal.2015. jan. 22. 21:05
1/2 anonim válasza:
Szia!Augusztus 3-ra vagyok kiírva,ő lesz a harmadik gyerkőc.Már nagyon várjuk.Kenézy kórházban fogok szülni.(Hajdúszoboszlón élek)Fogadott orvosom nincs.A három terhességemből ,eddig ezzel van a legtöbb bajom ,lehet azért mert öregszem :)14 hetes vagyok ,de még folyamatosan hányok,zsibbad a kezem ...Remélem ,ha érezni fogom a picit mocorogni ,elmúlik minden bajom egy csapásra:):)
2/2 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok :) Ezek szerint ilyen sokan fogunk Debrecenben szülni :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!