Melyik terhességi teszttel vagy a legjobban megelégedve?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 12:48
1/6 anonim válasza:
Mindegyik megfelelően funkcionál, ha az ember lánya időben tesztel. Ezenkívül van pár százalékos hibaarány minden fajta tesztnél, de az normális.
2/6 anonim válasza:
Első terhességemnél x-epil tesztcsíkot használtam, most újra próbálozunk, most tudtam meg, hogy az "xepil rossz" az 25-s erősségű stb. Nem is tudtam, hogy létezik érzékeny és kevésbé érzékeny. Ha időben tesztelsz legolcsóbb neten rendelt kínai teszt is. kimutatja, mert a HCG-re reagál a teszt, ami csak terhességkod van jelen a szervezetedben.
De a legtöbben a Rossmannban kapható Facelle terhességi tesztet ajánlják.
3/6 anonim válasza:
Netről rendeltem 20 db-ot 2ezerer, még nem mondom, honnan, de a gúgli a barátod.
Lényeg a lényeg, teljesen meg voltam elégedve vele, amikor volt hcg a szervezetemben, kimutatta a nem várt napján.
4/6 anonim válasza:
Ha késik a mensi akkor mindegyikkel elégedett vagyok. Ha korán tesztelek akkor facelle. De korai tesztből lett már kémiaim és gyermekem is. Minden teszt jó, ha idöben használja az ember.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ár-érték arányban a rossmannos facelle tesztcsík. Én abból tankoltam be. 10 es érzékenységű de én csak akkor tesztelek ha késik már.
6/6 anonim válasza:
Én Romed Movo, és X epil teszteket használtam. Remélem mártogatós volt, x epil mind3 fajta, mindegyik jól funkcionált. Csak csak akkor volt 2 csík, mikor terhes lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!