Milyen márkákkal nem voltatok megelégedve, milyen krémet nem ajánlanátok terhességi csíkokra mert ugyse vállt be nektek?
Figyelt kérdés
Én az Olivától vettem mandulatejes krémet, de totál kiszárította a bőrömet. A Wishy-t meg be se szívja a bőröm, másnap szinte leradírozom magamról, gusztustalan!2009. jún. 17. 22:06
1/5 anonim válasza:
Szia
Én mindent magamra kentem de ugyan úgy jöttek a csíkok vannak akik egyáltalán nem csíkosodnak és vannak akik hiába kenik magukat úgyis csíkosak lesznek
2/5 anonim válasza:
Szia,
kipróbálhatsz ezer félét, olcsót vagy drágát, márkásat vagy gagyit, ha hajlamos vagy a csíkokra lesznek, ha nem vagy hajlamos nem lesznek, vagy csak minimálisak.
a lényeg, hogy naponta kenegesd a pocidat érzékeny bőrre való testápolóval, h ne száradjon ki a feszüléstől. Ha nagyon viszket próbáld hideg joghurttal vagy tejföllel kenegetni.
kozmetikus
3/5 anonim válasza:
Nem írok márkákat, mert tökmindegy, bármivel is kenhetem... Ráadásul Anyán 2 gyerek után 1 db. csík sem volt. Akinek nem lett zebrás, az a zsíros körömvirágkrémet mondja jónak, de hangsúlyozom én is: csinálhatsz bármit, vagy megjelennek, vagy nem... :S
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! Anyukám 18 évesen szült és nagyon kirepedt a bőre. Én most vagyok 32 éves és első baba, gondolom a korom miatt sem jobb a bőröm már... Mindenkinek boldog babavárást!
2009. jún. 18. 11:01
5/5 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod próbáld ki a DM-es Babylove krémet, ne az olajat, hanem a krémet. Egyféle van belőle és nem drága. Kellemes az illata és nekem nagyon jól beszívódik a bőrömbe és nem viszket a pocim. De egyetértek az előttem szólókkal, ha hajlamos vagy rá, akármit használhatsz a csíkocskák jönni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!