Budapesti kismamik ki hol volt 4D ultrahangon? Melyiket ajánlanátok, hogy voltatok megelégedve?
Hármat néztem ami jónak tűnhet:
-G1 Inztézet
-4D-Genesis Kft.
-Csodabent
Esteleg valamelyiket ismeritek?
4D Genesis-ben voltunk mi.
Barna Csillánál voltunk, este fél 8-ra kaptunk időpontot és még akkor este is csodás kedvvel fogadott minket és abszolút jó hangulatban telt a vizsgálat és mozi.
Ha jól emlékszem kaptunk valamilyen kedvezményt, így 10e-ért kaptunk dvd-t, egy ajándék fotót és a vizsgálat eredményeit.
Nagyon kedvesen beszélgetett velünk és a fiúnkkal odabent. :)
Jó, hogy előttünk volt a monitor, kényelmesen láttunk mindent.
A fiam az első percekben nagyon aludt, de Csilla kedvesen megkérdezte, megengedem-e, hogy felébressze? Mondta, hogy picit megrázná a pocakom. Mondom, nyugodtan. Így tudtam mit miért fog csinálni. Picit "megrázta" (nem, nem úgy mint a shaker üveget... :D ) fel is ébredt a fiam és meg tudta mutatni magát. Aztán ha megint aludni akart volna, megkért, hogy feküdjek az oldalamra. Így a helyezkedés miatt a fiam is helyezkedett és még többet láttunk.
Nekem tetszett, hogy ilyen trükkökkel látványosabb előadást csikart ki a babából. :)
Mindent jól és érthetően elmagyarázott, hogy mit látunk.
Elnézést, lemaradt:
Mi a 25. héten voltunk. Ilyenkor a legideálisabb.
4D-Genesisnél voltunk az előző terhességnél, nekem is csak pozitív élményeim vannak velük.
Most a Medical 4D-nél voltunk, garanciális csomag, de a baba így sem feküdt látható szögben, csalódott voltam, de erről nem ők tehetnek, normálisak voltak, a video is jó (lehetett volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!