Lehetséges hogy a nőgyógyász rosszul látott az ultrahangon?
Figyelt kérdés
Magánorvosnál voltam 2hete, december 25.én jött meg utoljára és azt írta a papírra hogy 6 hetesnek megfelelő a szívhang, pedig akkor már 8-9 hetesnek kellett lennem.2018. márc. 13. 20:09
1/2 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy esetleg később fogant?
Nem mindenkinel lehet a ciklushoz igazítani a terhesség korát es ilyenkor az ultrahang alapján számolnak.
2/2 anonim válasza:
Elkepzelheto, hogy valamit felreirt, mert eleve ez a kifejezes, hogy “6 hetesnek megfelelo a szivhang” ertelmetlen.
A meret felel meg esetleg 6 hetesnek, szivmukodes pedig vagy van, vay nincs, de x hetes szivhang kifejezessel eddig meg nem talalkoztam, pedig mar lattam sok mindent.
Nem emlekszel arra, hogy mondott-e a doki meretet? Mert az kiindulopontnak jo lenne.
Egy 6 hetes embrio 4 mm korul van, a 8-9 hetes viszont 20 mm felett, szoval nem olyan konnyu osszeteveszteni. Nem emlekszel a meretre, ha mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!