Gyors kérdés, teszteljek már? Vagy várjak? Ha igen meddig?
Előző mensik: május 11, június 9, július 11.
A melleim már napok óta nagyon feszülnek, és fájnak, gyakrabban kell pisilnem, és este olyan jókat eszek (utóbbi az előző terhességnél is így volt, csak az a baba elment), plusz semmi jele hogy meg akarna jönni.
Tudom hogy már voltak ilyen kérdések, és nagyon köszönöm ha válaszolsz.
az erős rendes menzim 18.-án volt. akár tesztelhetnék én is már? cca 26 napos a ciklusom a vetélésem óta. szinte félek az 1 csíktól...
a kérdezőnek és az előttem szólónak is sok sikert kivánok!
Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet, ez negatív (remélem hogy MÉG negatív).
Minden ugyanaz mint eddig, csak épp nem pozitív.
Ha nem jön meg vasárnapig, csinálok még egyet.
Köszi a válaszokat, sok sikert mindannyiunknak!
Majd írjatok ti is eredményt!
nem te vagy akinek 16.-án kellene megjönnie? akkor pedig még korai a dolog...
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20
menj el gyógyszertárba és próbáld meg a Qupidóval!!!!!
Igen, bár a Qupido a legérzékenyebb, de én még is a ClearBluet ajánlom, nekem a Qupido még semmit sem mutatott, amikor a ClearBlue igen, illetve a Corax. Mindkettőt lehet kapni a DM-ben.
Vagy a Westendben lévő gyógyszertárban lehetett kapni, most nem tudom, ClearBlue digitális tesztet, az még hamarabb mutatja ki, de sajnos drágább is.
Amúgy a legbiztosabb, ez azoknak írom, akik nagyon türelmetlenek:), ha elmész bármelyik laborba és kérsz HCG vizsgálatot (vérvétel), általában délutánra meg is van az eredmény, és az kimutatja, ha még a teszt is negatív. De ez sem olcsó, olyan 3000-3600 egy vizsgálat.
Nem én vagyok akinek 16-án kellene. Nekem már késik néhány napja.
Köszönöm szépen az adatokat a tesztekről.
Elmentem a DM-be, tényleg volt Clearblue, és Corax is. Az utóbbit választottam, mert 1000Ft-tal olcsóbb. Úgy gondolom vasárnapig várok, aztán megcsinálom, ha addig nem jön meg.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!