Negatív teszteredmény ellenére is lehetek terhes?
Utolsó menstruációm június 30-án kezdodott, azóta semmi. A menzeszem rendszertelen, 3. éve babával próbálkozunk, volt már minden, még laparoszkópia is. Ennyit viszont sosem szokott kihagyni. A hasam fáj, állandóan mindjárt megjon érzésem van, néha szédulok. A teszt ma mégis negatívat mutatott-így 42 nappal az utolsó menstruáció után.
Mit gondoltok, a teszt ellenére lehetek tehes?
Hát ebben az évben maximum 35. napra szinte mindig megjott. Most meg ugye túl vagyok már a 42. napon is. Ovum ha minden igaz volt, legalábbis rá utaló jel - nyákos folyás - az akadt. Ovu kornyékén voltunk egyutt a párommal, amikoris az aktus után volt egy pillanatnyi pecsételo vérzésem. Azt hittem hogy ez jó jel...
Tapasztalatokat várok....
Igazából csak találgatni lehet, hogy mi a helyzet veled...
Én csak azt tudom javasolni, hogy keresd fel a dokidat, ő biztosabbat tud mondani. Ha terhes vagy, akkor megnyugszol, ha meg más miatt nem jön meg, akkor tudod kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!