Szerintetek lehetek terhes?
A férjemmel együtt voltunk, védekezés nélkül október 20.-a és 31.-e között kb 3-4 alkalommal. Ezelőtt évekig fogamzásgátlót szedtem, ameddig nem terveztünk gyereket, de a szedését már több mint egy hónapja abba hagytam, mivel eldöntöttük hogy kisbabát szeretnénk :)
A menstruációm szerencsére rendszeres, 28 napos ciklusból áll. A legutóbbi menszeszem utolsó napja október 10.-én volt, szóval kb már 3 napja késik a menstruációm. Szerintetek lehetek terhes? Érdemes vennem egy tesztet a patikában?
Ha jól értem ez az első ciklusod a fogamzásgátló után, így nem lehet arról beszélni, hogy az eddigi "menstruációs ciklusaid" 28 naposak... Azt csak a bogyó kreálja, most hogy abbahagytad kell majd megfigyelned, hogy nélküle hány naposra alakul. Csak saját példa, nekem magától 35-38 naposra állt be miután nem szedtem tovább a fogamzásgátlót. Az sem teljesen világos, hogy ha október elején hagytad abba, hogyhogy október 10 az utolsó menstruáció dátuma? Ezek szerint nem szedted végig az utolsó levelet? Az nagyon fel tudja borítani ám a hormonokat.
Bármi lehet persze akár terhesség is, kívánom, hogy így legyen, de szerintem nagyobb valószínűséggel simán késik mert még nem állt be rendesen.
Kedves 7.! Köszönöm szépen a választ. Igen, ez az első ciklusom, fogamzásgátló nélkül. Igen abban igazad van, hogy ezentúl megváltozhat a ciklusom, erre gondoltam én is, de nyilván a babának szurkolok a legjobban :)
Az utolsó levelet már nem szedtem végig teljesen, mivel már annyira szerettünk volna próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!