Szerinteted terhes lehetek?
Mit gondoltok, terhes lehetek? Azért kérdezem, mert 2 hónapban megjött rendesen viszont most a 15. héten járnék. Mert azt veszem észre, hogy hízok hasra diéta mellett. Tegnap is kérdeztem, de most képeket is tettem. Érdemes ma tesztelnem vagy felesleges vennem is?
Hahaha... Jó vicc :D
Én még csak 10+4 napos terhes vagyok és nem látszik semmi sem.
:) ez a nap poénja...!
1. menstruálsz!
2. ha gyanítottad, hogy terhes lehetsz, kicsit hamarabb is észbe kaphattál volna!
3. 15. hétben akkor lehetne ekkora hasam, ha 100cm-es vagy! ebben az időben, a méhed mérete kb. mint egy narancs!
4. S-zar a diétád!
5. inkább egy pszichológust keress fel, mert aki képes ennyire hallucinálni egy 15 hetes terhességet, az már beteges!
:) pozitívat teszteltél, és az a kérdésed, hogy lehetsz-e terhes??
uhh, na nem írok semmit, mert kimoderálnak!
Jaj,én nem értem!
15.héten járnál,ha?
Orvos látott már? 12.hetes uh.? 16.hetes Afp? Ami ugye maholnap aktuális?
ha menstruáltál,akkor az utolsó mensi első napjától számoltad a 15.hetet? Vagy hogy,tényleg nem kötekszen,csak valahogy belebonyolódtam! Ha pozi a tesz,terhes vagy! utolsó mensi mikor volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!