Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek a tesztek...

Szerintetek ezek a tesztek szellemcsikosak??

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ebben a lámpa fényben nem tudom eldönteni . Az egyiket vakuval csináltam a másikat vaku nélkül

2020. nov. 10. 16:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

[link]

Köszi mindenkinek . Ez a mai tesztem . Megnyugodtam , hogy nem csak képzelődtem tegnap 😂

2020. nov. 11. 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én látom az elsőn is halványan! Gratulálok! :)
2020. nov. 11. 09:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulákok kérdező! Ne vedd ezt rossz néven, de az, hogy neked élőben milyen, nekünk itt nem nem biztos, hogy képen is átjön. Mindenesetre örülök neked és boldog babavárást! :)
2020. nov. 11. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Gratulálok, igazam volt ;)
2020. nov. 11. 09:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem veszem rossz néven . És nem az a baj , hogy ti nem úgy látjátok mint én élőben , hanem az h egyesek annyira undok módon tudják elő adni a véleményüket , hogy az embernek elmegy a kedve attól , hogy esetleg legközelebb is ide írjon .
2020. nov. 11. 09:51
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Ne törődj velük. Itt minden halvány pozitív tesztre jönnek a "negatív, hómező" kommentek. Irigyek, vagy rosszindulatúak.
2020. nov. 11. 10:13
 17/20 anonim ***** válasza:
2 olyan komment volt, ami rosszindulatú volt, a többi teljesen objektíven írta le, hogy nem lát semmit, ezért negatív. Többnyire nincs értelme ilyen képeket feltenni, mert ami élőben látszódhat, az nem biztos, hogy fotón is fog. Gratulálok én is.
2020. nov. 11. 10:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Most megkockáztatom, hogy durván lepontoznak, de az utolsó kép, amit 9:18-kor tettél fel, az egy szétszedett tesztet mutat?

Tényleg ezer bocsánat, nem kötekedésből írom (főleg nem bántásból!!!), csak talán az lenne a legbiztosabb, ha várnál a teszteléssel legalább a nem várt első napjáig.

Az első két képen nem láttam második csíkot, pedig még el is forgattam a képernyőt.

Az utolsónál pedig, ha sértetlen állapotában, vagyis rendeltetésszerű használat mellett nem mutatta, akkor a tesztet kibelezni semmi értelme sincs. Ha lenne, akkor a papírján kérnék a használót, hogy a biztonság kedvéért, szétszedett állapotban ellenőrizze újra az eredményt...

Persze, ettől függetlenül lehet, hogy a harmadik képed egy nagyon korai terhességet mutat, de ugyanúgy lehet száradási csík is.

Inkább várj még pár napot, hogy rendes, erős, vastag 2 csík jelenjen meg rajta, ami aztán már mindenféleképpen látszani fog, akárhonnan, akárhogyan nézed.

2020. nov. 11. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, ez lehet szted szaradasi csík? Ne viccelj már😄, ezen látszik, hogy pozitív. Nyilván azért "belezte ki", mert így jobban látszik fotón!
2020. nov. 11. 22:14
 20/20 anonim ***** válasza:

18-as vagyok: ah, ez eszembe se jutott :)

Nem, nem vicceltem, az simán lehet száradási csík is, mert annyira azért nem erős a második csík, hogy ezt kizárja.

De természetesen lehet terhesség is - remélhetőleg az is.

Amúgy a kérdező szerette volna tudni, kinek mi a véleménye a tesztjeiről. Nem sejtettem, hogy csak és kizárólag a terhesség megerősítésével szabad reagálni - bár a válaszokra adott értékelésekből gondolhattam volna...

2020. nov. 11. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!