A negatív mindig egyértelműen negatív volt, a pozitív is pozitív.
2015. máj. 2. 10:22
2/10 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom benne, de megfigyeltem, hogy itt Gyk-n-n nagyon sokszor toltenek fel olyan teszteket, amikrol nem tudjak eldonteni, hogy pozitiv-e vagy szellemcsikos, es ezeknek a teszteknek a 90%-a X-Epil.
Senkinek nem ajanlom! Nagyon gagyi teszt.
2015. máj. 2. 10:22
3/10 anonim válasza:
Inkább csak nem tudják használni.
Jellemző, hogy totál elázott tesztekről töltenek fel képet, vagy még a száradás előtti állapotot mutatják meg.
2015. máj. 2. 10:24
4/10 anonim válasza:
Én csak zt használtam az ára miatt! Sok ideig próbálkoztunk és gyakran teszteltem.
Nekem mindig normálisan mutatta a pozitívat és a negatívat is.
Ide pedig azért kerül fel sok teszt..mert annyira szeretnének babát..és hát a remény hal meg utoljára!
2015. máj. 2. 10:30
5/10 anonim válasza:
Nem szellemcsíkosak a tesztek, csak ahogy fentebb is írták, nem jól használják és annyira akarnak babát, hogy már odalátják a második csíkot is. De nem a teszt hibája, ha valaki nem terhes - ez csak itt a GyK-n közkeletű elképzelés.
2015. máj. 2. 10:47
6/10 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a legelső válaszolóval!! Nekem is csak akkor volt pozi amikor babás voltam,amúgy teljesen negatív volt amikor nem. Nem egy-két darabot csináltam belőle. :) 3 gyerkőc anyuja,a negyedik készülőben van. :)
2015. máj. 2. 14:31
7/10 anonim válasza:
Nekem sem volt sosem szellemcsíkos! :)
2015. máj. 2. 17:29
8/10 A kérdező kommentje:
Az én tesztjeimnek a nagy része sajnos szellemcsíkos.Pedig racionális szemmel nézem,nem akarok odalátni semmit sem.Nem értem,min múlik hogy ugyanaz a tesztmárka egyszer szellemcsíkos,egyszer nem.Hamis reményeket kelt az emberben,pl. a tegnap délutáni vizeletből készített olyan erős szellemcsíkos volt,hogy már-már poziba hajló volt.Ma reggel rohantam fél 7-kor tesztelni,full negatív lett.Bosszantó!Köszi mindenkinek!
2015. máj. 2. 18:00
9/10 anonim válasza:
Szerintem is van bene valami marmint aban hogy az xepil gagyiii ,en is teszteltem tegnap egy halvanyat idon belul ma megismeteltem egy facelle teszttel es full negativ .szerintem ditekt igy vanak beallitva az xepil tesztek hogy valamenyire halvany pozik legyenek ezel osztonozve az embert hogy minel tobet vadaroljanak belole , mert ugye tudjuk az ara 4-500 ft kozott mozog.ha nem igy lene akor itt a gyskorin sem lene enyi xepiles teszt kerdes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!