Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehetnek "szellemcsíkos"...

Hogy lehetnek "szellemcsíkos" tesztek? Nekem az összes fajta teszt full hómező volt. Mitől függ ez?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Attól, hogy a kedves Kérdezők, sajnos teljesen rá vannak kattanva a babatémára.

S sokszor, a reagens helyét is szellemcsíknak hiszik.

2020. júl. 21. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Időn belül nincs szellemcsík, utána ki kéne dobni, nem nézegetni. Az is sokat segítene, ha nem szétáztatott teszteket nézegetnének egy hétten az esedékes előtt.

Persze megértem, én is meresztgettem a szememet a próbálkozós hónapokban, aztán amikor összejött az 5. hónapban, nem volt kérdés hogy szellemcsík vagy valódi.

2020. júl. 21. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Én sem hiszek igazán abban, hogy ok nélkül lenne valami a teszteken (nyilván ha hibás, de nem lehet annyi hibás). Más ha szürke a csík, az nem szellemcsík hanem a reagens vagy minek hívják. De ha rózsaszínes halvány csík van, akkor 1) Terhes,de még nagyon korai, majd később erősödik. 2) Elindul valami, de kémiai terhesség lesz. 3) Hibás a teszt.
2020. júl. 21. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nem reagens hanem száradási. Az a nagyon vékony szürke csík. Ez volt nekem is 1-2x de teljesen egyértelműen szürke volt, amúgy nekem is mindig hófehér.
2020. júl. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!