Szerintetek ezek a tesztek szellemcsikosak??
Figyelt kérdés
Ebben a lámpa fényben nem tudom eldönteni . Az egyiket vakuval csináltam a másikat vaku nélkül
2020. nov. 10. 16:04
2/20 anonim válasza:
Negatív mind a kettő teljesen egyértelműen.
4/20 anonim válasza:
Ismerem a tesztet, az első képen mintha lenne rajta valami, de ez a teszt két nappal mensi előtt egyértelműen kétcsíkos lesz, tehát a tied negatív.
6/20 anonim válasza:
Hol tartasz a ciklusodban? Ha meg nem késik, tesztelj 2 nap múlva, aki azt írja, nincs rajta semmi, az vak. Viszint ez meg nagyon halvány, talán reagens helye is lehet. Tesztelj tovább.
7/20 A kérdező kommentje:
10dpo
2020. nov. 10. 19:14
8/20 anonim válasza:
Szerintem az első nagyon nagyon kétséges, ha akarom, van ott valami, de nem igazán. A második képen semmi. Nem a legjobb ez a teszt, szerintem várj 2 napot, és próbáld újra :)
9/20 anonim válasza:
Az még korán van, tesztelj később. Aztán ha erősödik, tedd fel ide, hadd lássak azok is, akik lepontoztak nullára, csak mert nem mindenki vak és rosszindulatú ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!