Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan nem várjuk, hogy a...

Hányan nem várjuk, hogy a hónapban megjöjjön?

Figyelt kérdés

2020. nov. 3. 15:59
 221/254 Barbie03 ***** válasza:

Sziasztok! Ez a mai. Meg 2 nap a nem vartig, nagyon remélem hogy szépen erősödni fog :)

[link]

2021. febr. 12. 08:44
 222/254 A kérdező kommentje:
🤗🤗
2021. febr. 12. 08:54
 223/254 anonim ***** válasza:

Kerdezo!Sajnalom😢

Akiknek meg idő kozben sikerult nagy gratula😍

Mikor lattam, hogy irt valaki, mindig neztem mi tortenik, izgultam értetek.

En nem akarom meg elkiabalni, mert korai, de 6 hetes vagyok, voltam dokinál már az 5. heten, mert nagyon ideges voltam. Akkor meg nem volt szivhang, mert nagyon picike volt, remelem hamarosan viszont lesz😊 Egyebkent erdekes, mert az első babankkal is egy evig probalkoztunk, majd ot elvesztettuk, viszont gyakorlatilag utana azonnal osszejott a kovetkezo baba es tessek mar 1 eves elmult a kislanyunk❤ Most novemberben ismet elveszettunk egy babát es akkor mar 8 honapja probalkoztunk. Most pedig megint elsore osszejott, ugyhogy reméljük ő mar velunk marad🙏

Dori

2021. febr. 12. 11:29
 224/254 A kérdező kommentje:

Azért vannak jó hírek is🤗

Nekem hétfőn művi befejez~s lesz, mert senem nő, se nem jön ki.

2021. febr. 12. 12:52
 225/254 anonim ***** válasza:

224es nagyon sajnálom:( Kitartást neked!

Barbie03 és 223as nektek gratulálok:)

Barbie ti mióta próbálkoztok?

Mi augusztus óta, akkor elsőre sikerült, de 6 hetesen elvesztettük.

Azóta nem akar sikerülni.Peteéresem van, hormonok elvileg rendben vannak. Most a Prefert gélt szeretném kiprobálni, többen dicsérték.

2021. febr. 12. 14:35
 226/254 Barbie03 ***** válasza:

Sziasztok! 225-os inzulinrezisztenciaval megspekelve 6 hónapja. Januárban voltam terhelésen, rosszabb lett az eredmény mint a júliusi. Elkonyveltem akkor magamban hogy ennyi volt, megyek majd az endo dokihoz aki IR gyógyszert, meg fel akartam íratni fogamzásgátlót hogy fel évig amíg rendbe szedjük az értékeimet meg fogyok addig ne legyek terhes. Erre tessék 😂 2 hónapja elkezdtem turbozni magam vitaminokkal, emelt c, D, folsav és E vitaminnal. Úgyhogy szerintem osszessegeben ezek meg az segített hogy teljesen elengedtem a dolgot. Nem ovu teszteztem, meg a ciklusomat sem figyeltem. Ma megyek dokihoz, IR nem nagyon ajánlják a progeszteron pótlást. És nagyon oda kell figyelnem a diétára. Jobban mint eddig.

[link]

De azt hiszem ez már egyértelmű :)

2021. febr. 12. 16:43
 227/254 Barbie03 ***** válasza:
100%
Dóri gratulálok neked is! Drukkolok hogy minden rendben menjen! Nekem eddig soha nem volt vetelesem, 2 viszonylag problémamentes terhessegem volt. Ez a mostani más lesz az IR miatt, de remélem nem lesz gond :)
2021. febr. 12. 16:45
 228/254 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gratulálok, kívánom a legjobbakat nektek! Boldog és problémamentes babavárást kívánok!

225-ös

2021. febr. 12. 17:17
 229/254 A kérdező kommentje:
Gratula nektek, vigyázzatok magatokra!
2021. febr. 12. 19:09
 230/254 A kérdező kommentje:
Írjatok amikor voltatok dokinál.
2021. febr. 16. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!