201/254 A kérdező kommentje:
Barbi ovu tesztet nem csináltál, múltkor mikor 2 napig + volt a tesztem ovi nem. Hátha az jobban mutatja, azt sem kell reggeli csak 3-4 óra pisi szünet.
Tudom nem mindenkinek mutatja, de hátha.
Mikor kiszáradt nem olyan erős maradt,de mikor hcg ilyen gyenge volt mint neked, lh közepes erősségű volt, azért is néztem meg hcgn is. (előbb csini lh m@r nem akartam pazorólni a teszteket)
Bocsi hosszú lett😁
2021. jan. 14. 12:43
202/254 Barbie03 válasza:
Nincs már itthon lh tesztem. Szóval várok holnap-holnapután ig aztán ismétlek egyet. :) remélem nem csap be a teszt, mert nekem a predi soha nem volt meg ilyen.
203/254 Barbie03 válasza:
Na valószínű meg fog jönni, leesett a hőm és a hasam is elkezdett fájni. Nem baj, úgyis most megyek vissza újabb kivizsgálásokra, majd osszejon utána :)
204/254 A kérdező kommentje:
Barbi megjött?
2021. jan. 16. 21:25
205/254 Barbie03 válasza:
Igen sajnos :( most jön megint a kivizsgálás és fél év szünet, mert fél fogom íratni a fogamzásgátlót. Veled minden rendben?
206/254 A kérdező kommentje:
Szia
Eddig igen🤗 lassan telik az idő, alig várom, hogy doki is lásson majd valamit.
2021. jan. 17. 19:42
207/254 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Hétfőn megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.
2021. jan. 23. 23:58
208/254 anonim válasza:
Sok sikert kedves Kérdező :)
Írj majd mit látott!
209/254 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Petezsákot és szikhólyagot látott. Az biztos, hogy méhen belül van.
2021. jan. 26. 14:25
210/254 Barbie03 válasza:
Drukkolok Hogy minden rendben legyen :) hány hetes vagy? Mikorra rendelt vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!