Én a digitálisat használom amin ha kijön a mosolygós arc akkor van ovum.
Szerintem nagyon praktikus, kicsit drágább mint a sima de egyértelműbb :)
Amikor előszőr vettem elsőre sikerül a baba, de sajnos 6hetesen elment.
Sziasztok
Ma vagyok 9dpo n délután csináltam 2 tesztet 4óra különbséggel, mert megint látszott valami az elsőn, de gondoltam szellem, más fajtán is látszott. Ovit is csináltam reggel is meg délután is ami a tegnap reggeli full fehér után ma látszott, csináltam délután is az elégé előjött.Majd reggel meglátjuk 3.félén lesz e valami, meg azt is hogy alakul az ovuteszt, ilyet még nem csinált.
Valakinél valami?
Barbi03 te, hogy állsz?
Amúgy ha tényleg + lesz holnap is akkor megint a kb lehetetlen majdnem 4 nappal ovi előtt voltunk együtt. Írtam is, hogy felejtős a hónap e miatt.
Na majd meglátjuk, a vak is azt mondta😂😂
9.dpo
Wishes teszt, 1euro volt 10db. Nem tudom mennyire megbízható. Nagyon halvány is.
Bármi lehet ebből:)
A.
Szia A.
Elég vékony nak tünik és szürkének, de 2 nap múlva erősödhet
Timi vagyok
Reggel megint volt 2.csík, de mikor megszárad alig látszik valami
Ez is30 percel volt fotozva itt is már alig látható, de ahogy szárad már nagyyító kell😁
Szia Barbi már hiányoltalak😁
Nekem szépen erősödnek, délután erősebb a hcg is meg az lh is reggel 25 alig látszott délutáni vizeletből majdnem olyan lett mint a kontroll csík.
Így alakult lh teszt 8.napon fehér onnantól egyre erősebb, de mindig a délutániből lesz erősebb.
Szerintem holnap próbálhatsz egyet tesztelni,de 9 dpo n olyan halvány volt, az idő után, hogy alig lehetett látni, és száradással el is tünt majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!