Mit csináljak hogy a menstruációm minden hónapban megjöjjön és lehetőleg ugyan azon a napon max egy két nap különbséggel?
Az, hogy nem napra pontos, az semmit nem befolyásol. Soha nem volt napra pontos a menzeszem, átlagban 25 naposak, de őszintén a 22 naptól a 29 napig volt, hogy megjött, amikor babát terveztünk. A gond az, ha úgy vagy vele, hogy ki is marad. Tehát van olyan hónap, amikor nem jön meg. Viszont ennek oka van, amit meg nem a fog. gátló fog megoldani. Mert attól vérzésed valóban lesz minden hónapban, de az nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés és az nem ugyanaz és a problémát meg csak elfedi, ami okozza a vérzéskiesést és nem megoldja.
Viszont ha minden hónapban megjön, csak nem ugyanazon a napokon, azon meg ne agyalj. Nekem világ életemben így volt, őszintén megmondom, hogy halvány lila gőzöm nem volt, hogy mikor volt ovulációm, együtt voltunk a férjemmel, amikor jól esett, jó félév alatt estem teherbe.
Szóval ha gond van, akkor keress fel másik orvost, de ha nem és nem is próbálkoztok olyan régóta (több, mint 1 éve már mondjuk), akkor meg nem kell rágörcsölni, legyetek együtt, amikor kedvetek van hozzá és élvezzétek az együttlétet, a baba meg majd jön, amikor szeretne.:)
Legutób kb egy fél éve volt olyan hogy három hónapig nem volt meg a menstruációm. Elmentem orvoshoz és azt mondta nekem hogy ennyiért nem kellene orvoshoz felé szaladgálnom mert semmi bajom nincs. Előtte is voltam orvosnál de egy másjknál és ő is azt momdta hogy semmi problémám noncs. Összesen három különböző orvosnál voltam ezzel a problémával. Mindenki azt mondta hogy egészséges vagyok semmi problémám.
Egy éve pröbálkozunk a babával és sajnos rágörcsölünk erre a témára. Lehet hogy ez is gond.
Még el fogok menni egy másik irvoshoz is de ha ő is azt fogja mondani hogy semmi problémám sincs akkor nem tudom mit fogok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!