Inkább barnásan közepes mennyiségű vérrel megjött a menstruációm, de folyamatosan rosszúl vagyok. Ma újra ugyan az van 3 nappal az elmúlás után Mi ez?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 09:16
1/2 anonim válasza:
Akkor csinálhatsz már tesztet és az ki fogja mutatni. Elvileg, ha csak barnás és nem is olyan erős, mint lenni szokott, az jelenthet terhességet. Nekem 3 napig volt így, pedig sose barnáztam, aztán 4. napon megjött rendesen, pedig én is azt hittem, hogy baba lesz a dologban. Tesztelj és valószínűleg kiderül.
2/2 A kérdező kommentje:
Délutáni pisiből kimutatná már?
Az az érdekes hogy megjött és utána jelentkezett ez mi most van, de elég sűrű barnás valami.
2014. szept. 4. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!