Ki nem vàrja november 11 re?
Nekem most nagyon szurkál a jobb oldalon. 6.dpo
A hőm meg lejjebb esett reggelre és sok krémes folyásom is lett. Meglátjuk jelent-e valamit.
Nekem 5. Napja késik, hétfőig várok. Elso babámnal 9 nap késéssel teszteltem pozitivan.
Most csak 7 napot várok.:)
Hogy bírod ki utolsó? Én a nemvárt napját se tudom kivárni😅
14es
Én hétfőre nem várom.
Tegnap voltam 11dpo-n (ovu teszt és hő alapján biztos az ovulációm napja). Testhőm ovu óta fent van, és tegnap predictor teszt nagyon, nagyon halványan, de pozitív lett.
Tudom, hogy ez igazából még semmi és még menstruáció is lehet belőle,de azért reménykedem benne, hogy valóban baba van a dologban. Ma is szerettem volna csinálni egy tesztet, hogy lássam,van-e változás, de a tesztet a férjem kocsijában felejtettük tegnap és elment reggel dolgozni, szóval ma nem tesztelték, max holnap, vagy már kivárom inkább a hétfőt.
Első baba lenne, közel egy éve próbálkozunk.
Nos, én el is köszönök tőletek. 5 nappal hamarabb elkezdtem barnazni, ez a hónap se sikerült. :(
Megy a drukk mindenkinek
14 es
14-es, babonás vagyok es úgy sikerül kibírnom. :D
Nagyon sajnálom, szurkolok a továbbiakban, kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!