Ki nem várja november 11-13-ra?
Szia! Én november 12-re nem várom 😊 nekünk még csak ez az első hónapunk. Ti mióta próbálkoztok?
Üdv.: K
Én nem várom. Kistesót szeretnénk a lányunk mellé. Decemberbe lesz 1 éve, hogy nem védekezünk csak kiszáll, viszont áprilistól élesbe és nem szállt ki. Azóta kétszer volt kémiai terhességem. Nem hinném, hogy ez a hónap sikeres, mert a férjem nincs munka miatt ma van pé-m, de csak tegnapelőtt tudtunk együtt lenni. 13-ra nem várjom. Te kérdező első baba? Mióta vagytok rajta?
PRÁ
Nekem van kedvem együtt izgulni, bár én kicsit későbbre, november 17-re nem várom, 4. hónapunk. Tegnap, a 10.ciklusnapon 18 mm-es érett petesejtet látott a doki. 😊 Most nagyon bizakodó vagyok. 😇
H. V.
Én 14-15 körül nem várom.. 2016 augusztusa óta próbálkozunk.
I.
Voltunk mindketten orvosnál, elvileg egeszségesebbek nem is lehetnénk, szóval nem tudjuk mi a probléma. Annyit mondott, hogy a mostani ciklusban a 8-18.napok között legyünk együtt naponta-két naponta, ahogy jól esik, hátha rövidebb az ovulációm az átlagosnál, és pont nem sikerült elkapni.. Bár szerintem a stressz is rátesz egy lapáttal, szóval azon is próbálok változtatni.. Na de, mindenkinek sok sikert! :)
I.
Nekem a hét elején 1-2 napig enyhén görcsölt a hasam, és fájt a derekam, de ezen kívül semmit nem tapasztaltam.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!