Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 11-13-ra?

Ki nem várja november 11-13-ra?

Figyelt kérdés
Van kedvetek együtt izgulni?

2018. okt. 30. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A dokimmal beszeltuk tegnap, hogy matol minden nap ugyan olyan tesztet csinaljak, ha lenne csik, illetve erosodne akkor hetfon kapok gyogyszert, ma csinaltam egyet igaz nem az elsobol, de latni valamit, a ferjem is latja, idon beluli, de annyira halvanyka kis valami es meg korai is, bar elmeletileg 2 nappal harabb volt ovum, de nalam mar semmi sem biztos. PRÁ
2018. nov. 9. 08:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Bocsabat kicsit bunko voltam, izgatott vagyok es egyben azert aggodom is. Ti hogy vagytok?

PRÁ

2018. nov. 9. 08:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Szia Jajj de jo remélem a következőn már rendesen lehet látni. Én még nem csináltam tesztet nekem elvileg 1. én volt OVU. Majd a hétvégén csinálok. Majd küldj képet. Milyen gyógyszert kell majd szedned?
2018. nov. 9. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Hétfőre nem várom. Ma csinaltam egy xepilt. Naaaaagyon halványan van rajta valami, de az egyből látszott ahogy szívta fel magát.

2018. nov. 10. 06:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Kivel mi újság??
2018. dec. 13. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!