Ki nem vàrja november 11 re?
Sziasztok! 12.-re nem várom! Sokadik hónap..
Szurkolok mindenkinek.😊
11.re nem várom.
Pont egy éve próbálkozunk, annyira jo lenne mér egy pozi teszt. 😊
Sziasztok 14 es vagyok. :)
Valakinek van valami tünete?
Én 2 napja erős szurkálást érzek, ami nem jellemző pms tünet nálam. Ovukor szoktam ezt érezni.
Ki mikor tervez tesztelni?
Èn semmit sem èrzek. Bàr 1 2 napja egyszeri,erős szùràst èreztem, meg valamelyik reggel erős hànyinger a parfümillatra de wzt korainak is tartom
Bàr az egyik baràtnőm mesèlte hogy mèg ki sem maradt neki ès erős hanyingerre èbredt èjszaka, onnan èrezte hogy összejött a baba
Szerintem èn megvàrom a 11-èt :)
Szombaton tesztelek legkorábban, tegnap nem kellett volna megjönnie. Egyelőre jók vagyunk :D
Reggeli hányinger már pipa, meg nap közben is émelygek, de közel se olyan erősen, mint az első babámmal - vele feszt rosszul voltam a 16. hétig, de úgy, hogy leültem a LIDLbena földre, és imádkoztam kb., hogy ne hányjam el magam. Viszont akkor csak a 6. héttől jött elő.
Az állandó pisilés meg a fáradtság megmaradt, de ezek azért nagyon sok mindenre utalhatnak. Meglátjuk, igyekszem nem túlremélni magam. (13-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!