Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól tettem hogy haza jöttem?

Jól tettem hogy haza jöttem?

Figyelt kérdés

hihetetlen nagy fájdalmakkal mentem be a kórházba, ahol az orvos azt mondta hogy nyugodjak meg, 3 ujjnyira nyitva van a méhem, nyugodtan menjek haza pihenni. a fájásaim az óta nem enyhültek. Jól tettem hogy haza jöttem?

37 hetes kismami

2010. aug. 9. 15:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen megvagyok, a fájások viszont egészen tűrhetőek lettek, magzatvizem még nem folyt el, szerencsére a kórháztól kocsival 3 percre lakunk, és a férjem készen áll arar hogy szólok neki hogy indulás:)
2010. aug. 9. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Bátor a dokid...te pedig azt teheted hogy nagyon figyelj magadra és irány a kórház bármi változásra!:-)

Könnyű szülést neked!

2010. aug. 9. 18:26
 13/18 A kérdező kommentje:
el sem hiszed hogy mennyire figyelek a magzatvízre:) de a legjobb az egészben hogy a párom még soha nem volt ennyire figyelmes :)
2010. aug. 9. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Sztem pedig jobb lenne, ha leulnel vagy inkabb lefekudnel. Akarhol is vagy. Nem akarlak ijesztgetni, de egyik ismerosom allt mikor elment a magzatviz es inkabb nem irom mi volt, de baj. Persze nem mindenkinel van igy, de elofordulhat. Jobb megelozni.

Ha a magzatviz elfolyt meg (tudom furan hangzik) negykezlabra kell ereszkedni, fej lefelele log, popsi megemel...

Sok szerencset! :-)

2010. aug. 9. 21:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Most latom. Mar eleg reg irtal. Gondolom azota mar a korhazban vagy es lehet a kezedben is a pici. Majd irj, hogy mi volt! :-)
2010. aug. 9. 21:29
 16/18 A kérdező kommentje:
mi már beszéltünk privibe:) remélem minden a legjobban fog alakulni, gyors és jó szülést kívánok, de szerintem már túl is vagy rajta:) majd ird meg hogy alakult :)
2010. aug. 9. 23:42
 17/18 A kérdező kommentje:
az előző kommentet nem ide szántam, viszont már 5 percesek a fájásaim, igaz a magzatvizem nem folyt még el, de most indulunk a kórházba, mindenkinek a legjobbakat:)
2010. aug. 9. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel a dokim mondta volna hogy jöjjek haza így nem igazán "mertem" volna azt mondani hogy de én itt maradok ha törik ha szakad,de azt tudom hogy az én dokim ekkora tágulásnál már nem engedett volna haza.De ez már mindegy is.Úgyhogy így is hogy már te csak akkor olvasod miután hazajöttetek nem ketten hanem már hárman,könnyű szülést kívánok és írd majd meg hogy milyen volt.

2010. aug. 10. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!