Jól tettem hogy haza jöttem?
hihetetlen nagy fájdalmakkal mentem be a kórházba, ahol az orvos azt mondta hogy nyugodjak meg, 3 ujjnyira nyitva van a méhem, nyugodtan menjek haza pihenni. a fájásaim az óta nem enyhültek. Jól tettem hogy haza jöttem?
37 hetes kismami
Bátor a dokid...te pedig azt teheted hogy nagyon figyelj magadra és irány a kórház bármi változásra!:-)
Könnyű szülést neked!
Sztem pedig jobb lenne, ha leulnel vagy inkabb lefekudnel. Akarhol is vagy. Nem akarlak ijesztgetni, de egyik ismerosom allt mikor elment a magzatviz es inkabb nem irom mi volt, de baj. Persze nem mindenkinel van igy, de elofordulhat. Jobb megelozni.
Ha a magzatviz elfolyt meg (tudom furan hangzik) negykezlabra kell ereszkedni, fej lefelele log, popsi megemel...
Sok szerencset! :-)
Szia!
Mivel a dokim mondta volna hogy jöjjek haza így nem igazán "mertem" volna azt mondani hogy de én itt maradok ha törik ha szakad,de azt tudom hogy az én dokim ekkora tágulásnál már nem engedett volna haza.De ez már mindegy is.Úgyhogy így is hogy már te csak akkor olvasod miután hazajöttetek nem ketten hanem már hárman,könnyű szülést kívánok és írd majd meg hogy milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!