hihetetlen nagy fájdalmakkal mentem be a kórházba, ahol az orvos azt mondta hogy nyugodjak meg, 3 ujjnyira nyitva van a méhem, nyugodtan menjek haza pihenni. a fájásaim az óta nem enyhültek. Jól tettem hogy haza jöttem?
ráérsz visszamenni öt percesekkel hogy minél kevesebb időt tölts a szülőszobán.
ha most bemész beraknak és nem kapsz enni meg ilyenek aztán lehet hogy még 20 óra mire megszületik Te meg ki leszel ....
ha elfolyik a magzatviz feküdj le és hivd a mentőt v. bárkit
ha egy órán át 5 percesek a fájások és rendszeresek akkor ráértek bemenni.
ÜGYES LEGYÉL DRUKKOLOK NEKED!
2010. aug. 9. 15:49
2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) igazából ő lesz az első babám, és rettentően várom már:)
2010. aug. 9. 15:51
3/18 anonim válasza:
az a jó ha nem töltesz sok időt a szülőszobában mert ha sokan szülnek elötted és végig hallgatod ráadásul kifogsz egy ordibálóst akkor nagyon beparázol..
a másik ok ha elöbb mész be legtöbbször kicsit le is áll a folyamat aztán megvizsgálnak és ált. elfolyik a magzatviz akkor már 2 percesek lesznek a fájások és igy beérés után akár 4 órával is lehet baba!
2010. aug. 9. 15:57
4/18 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy haza jöttem volna. Nem is értem, ilyenkor minek küldenek el. Mennyi időnként vannak fájásaid? Szerintem kár volt hazajönni.
2010. aug. 9. 15:57
5/18 anonim válasza:
engem is hazaküldtek 3cm-es tágulással, de én nem bántam. Amíg nem voltak erősek a fájások, sétáltunk a férjemmel egy nagyot. 4óra mulva hívtuk a mentőt 4perces fájásoknál, a kórházba érés után pontosan 1órával már a kisfiammal fényképezkedtünk. A séta sokat segített, 8órát vajúdtam összesen. Itthon nyugodtabban éreztem magam.
2010. aug. 9. 16:12
6/18 anonim válasza:
Mikor én bementem szülni három ujjnyira voltam nyitva egy óra múlva meglett a babám nem voltak erős fájásaim.Én nem jöttem volna haza .
2010. aug. 9. 16:14
7/18 anonim válasza:
3 ujjnyival nem is értem miért engedtek haza..most már bármikor baba lehet,nekem 2 ujjnyi után 2 órával már a babám a kezembe volt....
2010. aug. 9. 16:16
8/18 anonim válasza:
Hogy vagy most? van valami változás?
2010. aug. 9. 16:48
9/18 anonim válasza:
Jujujj!! De izgi!! Nagyon örülök neki, hogy már itt tartasz. Bár csak én is.....:) De szerintem jól tetted, hogy haza jöttél. Otthon tényleg nyugodtabb vagy. És ahogy javasolták a többiek, a séta tényleg jót tehet. Gratulálok. Remélem, hogy hallunk rólad nem soká:)
2010. aug. 9. 17:11
10/18 anonim válasza:
Érdekes,engem egyujjnyival sem engedtek haza,pedig fájásaim nem voltak úgy igazán.Ez reggel hétkor volt,és csak valahogy délután 4 fele kezdődött az igazi vajúdás... simán hazaengedhettek volna....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!