Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40-50 éves férfiak, ti mennyir...

40-50 éves férfiak, ti mennyire akartok még gyereket?

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, kiderült, hogy nekem már nem lehet gyerekem. Kizáró ok lehet-e ez egy párkapcsolat kialakulásához?

2020. okt. 27. 17:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
12es vagyok. Ne haragudj, de en a kerdesedre válaszoltam, akármilyen rosszul is esik.
2020. okt. 27. 20:13
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit idegbeteg vagy. Én léptem.
2020. okt. 27. 20:21
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Párom 44 volt amikor született a kislányunk. Most 46 és szeretné a másodikat.

Igaz én 34 vagyok.

Gondolom aki veled megismerkedik tisztába lesz a koroddal és nem valószínű, hogy tőled akarna /tudna emiatt. Egy friss kapcsolat +1-2ev.kizárt

Szóval én ezen nem izgulnék a helyedben. Fogsz találni párt

2020. okt. 27. 22:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Férjem 46, én 31. Neki már van 2 lánya. A kisebb 12 éves, közösen neveljük. Nekem saját gyerekem még nincsen, de most várom a közös babánkat aki fiú lesz. Párom ugyanúgy szerette volna mint én. Szerintem ha te eddig sem akartál az nem lehet gond egy kapcsoltban. Csak így is kell nekiállni, és a másiknak is el kell fogadnia a helyzetet. Ha pedig ezek után mégis gond lenne akkor nem ő az igazi számodra!
2020. okt. 28. 09:09
 25/25 A kérdező kommentje:

Igy kell ezt csinálni, megfogadtam, hogy soha többé nem hagyom magam!!! Végre elűztem, aki szórakozik velem!!!

Nagyon kedvesek vagytok, akik normálisan írtatok nekem. Első körben el kell fogadni a helyzetet és csak utána tudok tovább lépni.

2020. okt. 28. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!