Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40-50 éves férfiak, ti mennyir...

40-50 éves férfiak, ti mennyire akartok még gyereket?

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, kiderült, hogy nekem már nem lehet gyerekem. Kizáró ok lehet-e ez egy párkapcsolat kialakulásához?

2020. okt. 27. 17:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Párom 45 éves és ő pl. nagyon szeretne gyermeket. Én 29 vagyok és lombik előtt állunk (én vagyok meddő, neki szerencsére semmi problémája).
2020. okt. 27. 19:38
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert ha a korodat tudja alapbol nem feltetelezi,hogy egyaltalan neked szoba johet még a gyerek. Viszint eleg harapos termeszeted van, na az viszint meggatolhatja.
2020. okt. 27. 19:39
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

Miért lenen kizáró?

Sok 30-as sem akar

A lényeg, hogy tisztázva legyen

Szerintem 45 felett a legtöbb férfi nem alar msr gyereket

Amúgy úgy írod, mintha ez szégyelnivaló lenne.

A nők többsége nem akar szembesülni vele, hogy gyakoribb a 40 -45 közti menopauza, mint beszélnek róla.

Nekem az édesanyámék 6-an vannak lánytesók.

Egyikük sem menstruált 45 éves korig.

Úgyh. Nem vagy “ufó” hogy hamar kimerültek a petefészkeid.

Ezt nem

Meddőségnek hívjàk.

Nem akart veled senki közeledni szerintem, csak érzékenyen érint a téma.

Ne aggódj, fogaz párt találni, ha nem, az nem ezen fog mlno.

Sok sikert!

2020. okt. 27. 19:40
 14/25 anonim ***** válasza:
* múlni
2020. okt. 27. 19:41
 15/25 A kérdező kommentje:

Neked is harapós természeted lenne azt élted volna át amit én az elmúlt hónapokban, de ez sem válasz a kérdésemre!!!!!

Nem ezt kérdeztem!!!!!!!!

2020. okt. 27. 19:41
 16/25 A kérdező kommentje:
13/15 te nagyon rendes vagy, végre már valaki megérti, hogy min megyek keresztül. Hideg zuhanyként ért a hír, mert nem gondoltam, hogy már itt tartok. Ugye szétmentünk a párommal, elkezdtem ismerkedni, kicsit ki is akadtam, amikor volt olyan 47 éves, aki őrjöngött, hogy neki már gyerek kell. Én nem mondtam rá semmit, inkább azt hazudtam hogy találtam már valakit, mert nem akartam ezzel senkinek csalódást okozni, hazudhattam volna azt, hogy minden oké, de nem vagyok rá képes. Az orvosok is csak vakarják a fejüket, mert minden hormon értékem jó, egyedül az AMH piszok alacsony. Nem látszik semmi, fiatalabbnak nézek ki sokkal, emiatt sem értik. Nem lesz ezt egyszerű feldolgozni, mert eddig azt hittem, hogy lehetne gyerekem csak én nem akarom, erre sokként ért, hogy nem is lehetne. A családi anamnézisben sem volt ilyen. Egyik orvos szerint már túl is vagyok a klímaxon, van, amelyik azt mondta most lépek bele. Nem egyszerű, igen jól látod önértékelési zavaraim vannak emiatt rendesen.
2020. okt. 27. 19:50
 17/25 anonim ***** válasza:
81%

Persze, érthető, hogy min mész keresztül. Eddig a lehetőség ott volt, hogy ha mégis meggondolod magad, akkor lehet. De azért lássuk be, hogy 43 évesen már nem optimális a gyerekvállalás.

Szerintem ezt először is magadban kell feldolgoznod, és utána, amikor már nyíltan és őszintén tudsz róla beszélni, akkor nem kell majd ferdítened a valóságot sem, el tudod majd mondani. Én hiszek benne, hogy sokféle ember van (olyan férfi is, aki nem akar gyereket egyáltalán), és mindenki megtalálja a párját. Szerintem neked is menni fog! Kitartást kívánok!

2020. okt. 27. 20:00
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Inkàbb úgy tűnik az exedet hibàzratod ezért.

De így van, ez nem meddőség. Mist itt töltöd ki a bosszúdat.

2020. okt. 27. 20:01
 19/25 anonim ***** válasza:
91%
De ha sose akartál gyereket, mit kell ezen feldolgozni? Szerintem menj el pszichológushoz mert önmagadat sem érted. És a kérdésem egyáltalán nem kötözködő volt, tényleg nem értem miért lett volna gyereked, ha nem maradsz együtt a meddő férfivel, hiszen nem is akartál gyereket elmondásod szerint. Meg nem értem mit őrjöngsz, a 43 éves kor nem ideális gyerekvállalásra.
2020. okt. 27. 20:04
 20/25 A kérdező kommentje:

18/18Ha nem tetszik el lehet menni!!!! Te jársz ide szórakozni velem, de nem fogom hagyni!!!

17/18 Igazad van, csak mondom hogy most lettem sok év utána egyedülálló, tudom, hogy nem optimális, ha természetes úton nem lehet, akkor nyilván leveszem a napirendről. Kerestem egy pszichológust is, mert szükségem van rá. Leginkább a bizonytalanság idegesít, hogy még mindig nem jöttek rá, hogy pontosan mi ez... augusztus óta tart a kivizsgálás. A progeszterontól jobban vagyok, valamivel.

2020. okt. 27. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!