Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40-50 éves férfiak, ti mennyir...

40-50 éves férfiak, ti mennyire akartok még gyereket?

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, kiderült, hogy nekem már nem lehet gyerekem. Kizáró ok lehet-e ez egy párkapcsolat kialakulásához?

2020. okt. 27. 17:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
szerintem nem kizáró ok, tapasztalataim alapján ez a korosztály a férfiak körében már nemigen szeretne babát.
2020. okt. 27. 17:24
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem kizáró ok. Ha a nőnek már van gyereke, akkor ugyabb sem. N
2020. okt. 27. 17:28
 3/25 A kérdező kommentje:
Nekem nincs, és már nem is lehet. Igazán sose akartam (lehet ítélni megkövezni). Az nem gond ha a férfinak már van (mert ekkor biztos, hogy nem akar). Vagy ha orvosi lelettel tudja bizonyítani, hogy nem lehet neki sem. Nagyon félek, hogy valaki emiatt fog elhagyni, mert bekattan, hogy neki gyerek kell.
2020. okt. 27. 17:36
 4/25 anonim ***** válasza:
66%
Én mondjuk nő vagyok és nem akarok gyereket, össze se jövök olyannal aki akar, de amúgy 43 évesen már egy nő ne is nagyon akarjon.
2020. okt. 27. 17:43
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kapcsolat elején le kell tisztázni. Ez nem csak a 40 feletti korosztályban egy "aranyszabály" hanem a fiatalabaknál is, mert nem egy fiatal pár ment szét amiatt, hogy egyik másik fél akart, vagy nem akart. Úgy gondolom 40 felett a férfiak már nem igazán kattannak be, hogy nekik gyerek kell.
2020. okt. 27. 17:46
 6/25 A kérdező kommentje:

4/5 nyilván nem akarok és még ha akarnék se lehetne!!

5/5 Igen és talán emiatt kell még ebben az életkorban is, mert nagyon sok kapcsolat végét jelentheti.

Ugye én évekig éltem egy olyan férfival, akinek nem lehet. És szépen lassan én is meddővé váltam mellette. Én elfogadom, de úgy gondolom, hogy így is jogom van a boldogsághoz.

2020. okt. 27. 17:55
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Ezt nem gondolod komolyan hogy azért lettél meddő mert egy meddővel éltél együtt?
2020. okt. 27. 18:05
 8/25 A kérdező kommentje:

Na jó.. ezt nem fogom elmagyarázni... valószínűleg rosszul fogalmaztam... de azt hiszem lépek is innen. A francnak hiányzik, hogy ebben a helyzetben, amiben vagyok valaki még kötekedjen velem.

De úgy értettem, hogy elszálltak felettem az évek bár nem tudom mi a frászért magyarázkodok egy ismeretlennek!!! nem tudtam mivel semmi jele nem volt, de sajnos nekem hamarabb kimerültek a petefészkeim mint egy átlag embernek, magyarul ha nem őt választom, annak idején és nem vele töltöm el az éveket, akkor már biztos lenne gyerekem!!!

2020. okt. 27. 18:09
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
De miért lett volna gyereked, ha nem is akartál?
2020. okt. 27. 18:24
 10/25 A kérdező kommentje:
Egyre jobb kötözködjetek már még jobban!!!! Ezt nem hiszem el.. már bocs, de ez a komment mint ahogy az előzőek sem egyik sem válasz a kiírt kérdésemre!!! És nem fogok azért se válaszolni!!!!!!!!!
2020. okt. 27. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!