Harmadik gyerek 35 körül 50 éves férjtől?
Nekem ez túl meredek, ti hogyan gondoljátok?
A másik két gyerek sem túl nagy, elsõs-másodikosak, de az még belefért, hiszen a férjnek sem volt gyereke. De 50 évesen már felelõtlenségnek találom.
Meg kell mondani amúgy, hogy családcentrikus emberek, a gyerekek is édesek -anyagilag is nagyon-nagyon jól állnak, bár ez a korkülönbségbõl következtethetõ - de egy bizonyos kor felett szerintem már nem szabad
35 évesen, már nem szülnék gyereket.
Persze az 50 is elég sok. Szegény gyereknek nagyon rossz lesz, hogy ilyen öregek a szülei. Tapasztalat.
Várhatóan nálunk is lesz hasonló helyzet. Szerintem mindenki tudja mérlegelni, hogy neki mi fér bele.
Az, hogy valaki milyen apa lesz, nem életkor-függő. Ahogy az sem feltétlenül következtethető, hogy az idősebb szülőt hamarabb elveszti a gyerek. Nyilván nem kellemes senkinek, ha az apát folyamatosan nagypapának nézik. De ha ekkor jut ide a kapcsolat, nem hinném, hogy ezért ne kéne vállalni.
Nem világos, hogy az 50 éves férfié a két másik gyerek?
Amúgy nekem nem férne bele. A nő kora miatt még igen, de a férfié miatt nem vállalnám.
A húgom akkor született, amikor apa 50, anya 35 volt. Azóta eltelt 12 év és nagyon jó gyerekkorunk van! Apa lehet, hogy idősebb az átlagnál, de nagyon szeret minket és nagyon jó vele a kapcsolatunk! Persze, volt hogy a nagypapánknak nézték, de kit érdekel? Megmondtuk, hogy az apukánk és kész. Mindent csinál, amit a fiatalabb apukák: eljön velünk kirándulni, a Balcsiban dobált minket a vízbe (mostmár nem, nagyon vagyunk), bármit meg tudunk vele beszélni. A világ legjobb apukája!
Azt nem értem, hogy az anyuka 35 évével mi a baj. Az egyáltalán nem sok!
Szóval szerintem nem felelőtlenség, mellesleg az ő életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!