Akik velem egy cipőben járnak, hogy birják?
Ilyenkor még nem nagyon lehetnek tüneteid....ezt csak bebeszéled magadnak....vagy eddig is ezek szoktak lenni, csak eddig nem figyeltél rá.
Bírd ki azt a 10 napot valahogy....ne mindig ezen gondolkodj...
Tudom, mi ez az émelygés, reggeltől estig tart. Az előző két terhességem alatt is folyamatosan volt.
Ezt nem lehet bebeszélni magamnak, ha érted mire gondolok.
Ja, amúgy meg nem tartom magam terhesnek, addig, amíg aug. 20. körül a 2. teszt nem mutat pozitív eredményt. Ez csak próba teszt volt, mert terhes tüneteim vannak, és azt gondoltam, hogy esetleg korábban estem teherbe, és mivel csak halvány volt a teszt, ezért nem estem korábban teherbe.
Úgyhogy létszi kíméljetek a beszólásoktól.
Sarimar! Nem neked "szóltam be", hanem a kérdezőnek írtam. Lehet, hogy neked ez tényleg a terhesség jele volt, de nem mindenkinél van így. Igenis be lehet képzelni tüneteket annak aki annyira akar már babát, hogy szinte csak akörül forognak a gondolatai. Biztos te nem voltál annyira rákattanva a témára (az is az egészséges) és valódi tünetek voltak, de itt a gyakorin sok olyat olvasok, hogy hőmérőznek, nézik az ovulációt, tehát azért nagyjából tudják mikor volt a peteérés, és rá 4-5 napra már rosszul vannak, puffadnak, meg miegymás. Na az azért biztos hogy csak beképzelés, és nemegyszer be is igazolódott, mert később megírta, hogy teszt negatív, és meg is jött....
És én a kérdezőnek írtam, hogy nem lehet-e, hogy csak bebeszéli magának, vagy esetleg érez valamit, és felnagyítja, mert azért 11 nappal a mensi előtt igenis korai. Bár lehet korábbi peteérés, de az nem gyakori, és még akkor is kicsit korai.
Bocsi!
Azt hittem, nekem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!