Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik velem egy cipőben járnak,...

Akik velem egy cipőben járnak, hogy birják?

Figyelt kérdés
11 nap a nem vártig....ti hogy bírjátok ki?
2010. aug. 9. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még nem nagyon lehetnek tüneteid....ezt csak bebeszéled magadnak....vagy eddig is ezek szoktak lenni, csak eddig nem figyeltél rá.

Bírd ki azt a 10 napot valahogy....ne mindig ezen gondolkodj...

2010. aug. 10. 08:08
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok semmi jó elrontója lenni, de azért fura, hogy ilyen sokkal a nemvárt előtt már tüneteket produkálsz, és ezek inkább az 5-6 hét körül jelentkeznek. Nem csak beképzeled magadnak, mert annyira szeretnél babát? Ne hari, de nekem ilyen érzésem van.
2010. aug. 10. 08:10
 13/27 anonim ***** válasza:
Júl. 22-én jött meg utoljára, azóta naponta, kétnaponta csináltuk. Nem tudom, hogy mikor volt peteérésem, sosem figyeltem. De nagyon szarul vagyok, állandóan hányingerem van, fájnak a cicik, fel vagyok puffadva, mindig éhes vagyok. Múlt hónapban is együtt voltunk párszor védekezés nélkül a menstruáció előtt.De a tesztet nem értem. Hogy lehet, hogy már pozitívat mutat? Amúgy 3. baba lesz, ha az.
2010. aug. 10. 21:42
 14/27 anonim ***** válasza:

Tudom, mi ez az émelygés, reggeltől estig tart. Az előző két terhességem alatt is folyamatosan volt.

Ezt nem lehet bebeszélni magamnak, ha érted mire gondolok.

2010. aug. 10. 22:12
 15/27 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy meg nem tartom magam terhesnek, addig, amíg aug. 20. körül a 2. teszt nem mutat pozitív eredményt. Ez csak próba teszt volt, mert terhes tüneteim vannak, és azt gondoltam, hogy esetleg korábban estem teherbe, és mivel csak halvány volt a teszt, ezért nem estem korábban teherbe.

Úgyhogy létszi kíméljetek a beszólásoktól.

2010. aug. 10. 22:33
 16/27 A kérdező kommentje:
hát igen...én is sokat émelygek:S amugy meg mindenkinek azt kivánaom, h. azt mutasa a teszt amit szeretnétek
2010. aug. 11. 08:55
 17/27 anonim ***** válasza:

Sarimar! Nem neked "szóltam be", hanem a kérdezőnek írtam. Lehet, hogy neked ez tényleg a terhesség jele volt, de nem mindenkinél van így. Igenis be lehet képzelni tüneteket annak aki annyira akar már babát, hogy szinte csak akörül forognak a gondolatai. Biztos te nem voltál annyira rákattanva a témára (az is az egészséges) és valódi tünetek voltak, de itt a gyakorin sok olyat olvasok, hogy hőmérőznek, nézik az ovulációt, tehát azért nagyjából tudják mikor volt a peteérés, és rá 4-5 napra már rosszul vannak, puffadnak, meg miegymás. Na az azért biztos hogy csak beképzelés, és nemegyszer be is igazolódott, mert később megírta, hogy teszt negatív, és meg is jött....

És én a kérdezőnek írtam, hogy nem lehet-e, hogy csak bebeszéli magának, vagy esetleg érez valamit, és felnagyítja, mert azért 11 nappal a mensi előtt igenis korai. Bár lehet korábbi peteérés, de az nem gyakori, és még akkor is kicsit korai.

2010. aug. 11. 12:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Bocsi!

Azt hittem, nekem írtad.

2010. aug. 11. 13:39
 19/27 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi a helyzet? Csináltál már tesztet?
2010. aug. 16. 10:02
 20/27 anonim ***** válasza:
en szombatra nem vartam nem is jott meg,mensi szeru gorcseim vannak de nem erosek es faj a mellbimbom a mellem megtagadt
2010. aug. 16. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!