Akik velem egy cipőben járnak, hogy birják?
Figyelt kérdés
11 nap a nem vártig....ti hogy bírjátok ki?2010. aug. 9. 12:49
1/27 anonim válasza:
Szia!Nekem 5 nap van vájnak a mellbimbóim de majd megörülök!Érzel valamit?
2/27 anonim válasza:
akkor a 9 hónapot hogy fogod kibirni?
foglald el magad valami teljesen mással és meglátod repül az idő...
3/27 A kérdező kommentje:
igen a meelleim nekem is egyre sűrűbben fájnak, a bimbók közül pedig lilásabb. a hasam felvan puffadva, többször járok pisilni, többet eszek, és egyre többször szédülök, meg émelygek....ritkán pedig hányingerem van
2010. aug. 9. 12:55
4/27 anonim válasza:
Könnyen. foglald le Magad az idő is hamarább elröppen.
5/27 anonim válasza:
Én is nehezen:)!Nekem ráadásul vizsgám lesz szombaton és aznap reggel kéne tesztelnem.Alig tudok koncentrálni a tanulnivalómra:(:)
Kitartás!
6/27 A kérdező kommentje:
neked is sok kitartást kivánok, remélem pocaklakód van, és még a vizsgád is sikerülni fog ;) majd irj h. mi lett.
2010. aug. 9. 14:18
7/27 anonim válasza:
Nekem 10 nap van a nem vártig. Nehéz, de próbálom lekötni magam, meg jó gondolatokat bevonzani...nem mindig megy. :)
8/27 anonim válasza:
Szia! Nekem is 11 nap van vissza a nemvártig, és ugyanazok a tünetek, mint neked. Csináltam egy tesztet, mert korainak tartottam a tüneteket,a halvány csík már ott volt.
9/27 anonim válasza:
utolsó? És mikor volt peteérésed, hogy már a nem várt előtt ilyen sokkal pozitv lett?
Gratulálok!!4 :)
10/27 anonim válasza:
ÉN is arra lennék kíváncsi hogy mikor voltatok együtt a férjeddel hogy ilyen hamar pozitív lett?
Lehet már előző hónapban is babás voltál? Olyan korainak tűnik ez a pozitív eredmény....érdekes
Mer ha júli 23.-án(v annak környékén) volt meg utoljára akkor most kb 6. a körül kellett lennie peteérésednek....ogy csinátátok ez ???? :)
Gratula nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!