Szülők mit csinálnátok ha a 12 éves lanyotok teherbeesne?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 11:53
21/32 anonim válasza:
20as a miénk is elit iskola, de nem a túlféltés miatt szexelnek 12-13 évesen hanem mert olyan nagylánynak hiszik magukat akinek senki se parancsolhat, simán visszabeszélnek a szülőnek, meg lelépnek ha menni akarnak. Ez a liberális nevelés miatt van, mert azt hiszik, nekik mindent lehet.
22/32 anonim válasza:
Szerintem ez akkor is nevelés kérdése, hogy mennyire gondolja magát "nagy lánynak" egy 12 éves.
23/32 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy a kérdést a 12 éves lány tette fel (vagy az apuka).
Szülőfüggő, ki hogyan reagál. Mindenképp beszélgetne a szülő a gyerekkel/gyerekekkel.
A higgadt problémakezelés mindig célravezetőbb.
Ne félj elmondani a szüleidnek, ha mérgesek is lesznek ők azok akik a legjobbat akarják neked.
24/32 A kérdező kommentje:
36 éves nő vagyok... Nem 12 éves lány... Csak azért tettem fel mert érdekelt...
2020. okt. 29. 22:20
25/32 anonim válasza:
Tudnám, hogy elhanyagoltam, hogy nem vagyok anyának való!!!!!!!!(Segítenék neki, magán- és jogi úton is!)
26/32 anonim válasza:
Valoszinu a te (kerdezo) 12 eves lanyod teherbe estt. Ebben a korban nem egeszseges kihordani, ne feledjuk meg o is gyerek ! A kedves szulok mennyit beszeltek errol a gyerekkel ? Mert ha par alkalommal elbeszelgettek volna, tuti nem igy tortenik.... Mindenesetre szornyu !
27/32 anonim válasza:
25ös milyen jogi úton? segítenél neki feljelenteni saját magát mert nem bírt a hormonjaival? Ha szexelni nagylány ne visítsatok már erőszakot basszus. Felelőtlen volt, ugyan annyira hibás mint a pasi. Ha a pasit jelentgetitek akkor a kislányt is.
28/32 A kérdező kommentje:
26. 1. Egy 2 éves fiam van csak...
2020. nov. 1. 15:19
29/32 anonim válasza:
Miért érdekel ez ennyire, ha nem konkrét eset? Miért emeled akkor ki a kérdést?
30/32 anonim válasza:
Elég morbid kérdés. Miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!