Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dm "otthoni terhességi teszt"...

Dm "otthoni terhességi teszt" vélemény? Nem kellene már erősebbnek lennie?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Peteérést követő 15. napon elég ez az erősség?

Azt hittem, hogy ha pozitív, akkor már le fog ugrani...

Aki próbálta ezt a tesztet, másnak is ilyen halvány lett a második csík?

Képet hozzászólásba teszem, ide nem engedi.

(első pisi után 2 órával készült, tehát nem első vizeletből)

2020. okt. 20. 09:21
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
2020. okt. 20. 09:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 13 dpon ennél erősebb volt. Lehet egy két napot késett az ovud és egyébként is sok mindentől függ a vizelet koncentrációja.

Lényeg, hogy pozitív.

2020. okt. 20. 09:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyértelműan pozitív, csinálj 2 nap múlva is, hogy hogy változik. Nekem is ilyen volt a 25ös teszt kb :)

19hkm

2020. okt. 20. 09:28
 4/18 A kérdező kommentje:

Direkt nem teszteltem hamarabb, erre így is izgulhatok most.

Remélem fog erősödni :(

2020. okt. 20. 09:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy digitálisat, engem az nyugtatott meg végleg.
2020. okt. 20. 09:34
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Ne aggódj, ez azért szép pozitív :) Nem várt napja körül ez teljesen normális. Pár nap múlva erősebb lesz, de nem kell erősnek sem lennie, hiszen nem mér mennyiséget. Elég, ha többet eszel iszol, és máris halványabb a teszt. Nekem pl nem lett egyforma erős csíkom egy hét múlva sem, még is elmúlt 3 éves :)
2020. okt. 20. 09:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy predictor már szép egyértelmű 2 csíkos lenne :)

Nekem is ilyen volt a nem várt után egy nappal, aznap este csináltam egy predit is, azon két egyforma erősségű csík lett, annak ellenére is, hogy este csináltam :) de ez is egyértelmű pozitív

2020. okt. 20. 09:40
 8/18 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, köszönöm, remélem igazatok van :)

2 teszt volt a dobozban, most egy pár órát várok és megnézem a másikat is, hátha koncentráltabb lesz a vizelet és megnyugszom kicsit jobban :)

Vegulis most nincs más dolgom, csak várni...

De ha nagyon nem erősödik, akkor veszek majd én is valami komolyabbat...

2020. okt. 20. 09:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nemvárt napján semmit nem mutatott a teszt. Rá kb 3 napra volt olyan mint a tied, és rá még 3 napra lett olyan erős mint a kontroll csík.

Múlthéten, amikor papiron 6és fél hetesnek kellett volna lennem, akkor voltam dokinál, csak egy petezsákot látott. Azt mondta valszeg a ciklus végén volt peteérésem. Pedig lemertem volna fogadni, hogy a ciklus közepén, akkor éreztem a tüneteit. Holnap megyek vele újra dokihoz.

2020. okt. 20. 10:26
 10/18 A kérdező kommentje:

Drukkolok utolsó, hogy minden rendben legyen :)

Én megcsináltam a teszt párját, nem mondom, hogy leugrik, de talán erősebb.

[link]

2020. okt. 20. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!