Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 nap maradt a menstruációmig....

1 nap maradt a menstruációmig. Egész nap émelyeg a gyomrom... Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nincs PMS tünetem, melleim nem fájnak, pedig szokott menni előtt. Ma arra keltem, hogy émelygek, és egész nap is fennmaradt. Ovuláció napján voltunk együtt, gumival védekeztünk, elvileg nem történt baleset...mégis szétvet az ideg.
2020. okt. 5. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Most néztem meg. Lehetsz...
2020. okt. 5. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Csinálj tesztet, az a legbiztosabb, a predictor early nevű teszt ilyenkor már jó eséllyel kimutatja ha baba van a dologban
2020. okt. 5. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kevéssé valószínű, nyilván nem lehetetlen. Ilyen korán nem szokott hányinger lenni, az 2-3 hét múlva lenne esedékes, valószínűleg mástól van.
2020. okt. 5. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem valószínű. Ilyenkor meg nincs még tünet, amit érzel a pms miatt van.
2020. okt. 5. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Védekeztetek, nem vagy terhes.

A tüneteim most olyanok mint a tieid, hányingerem van és szédülök, fáj a fejem, ja és ma vagyok a mensim második napján :) A vélt tüneteid nem terhes tünetek. Ennyi.

2020. okt. 5. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Emelyges megfelelo hcg szint utan jon, kimaradt menzesz utan 1-2hettel.

Szerintem az emelyges tuti nem emiatt van.

2020. okt. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!