Lehetek terhes? 4 napja késik a menstruációm, vagy csak a hormonok miatt?
Augusztus 31-én voltunk együtt a párommal, nem volt behatolás, óvszer volt rajta, egyszer délelőtt egyszer délután csináltuk (kis bemelegítés, régen talalkoztunk). Délelőtt egyből furdotunk mindketten, és pisiltem is a fertőzések ellen. Délután a pénisze kicsit hozzam ért, nem percekig, de nem is egy pillanatig.
A probléma az, hogy késik a menstruációm 4 napja. Alapjából 31 napos a ciklusom. Nem tudom miért késik. Lehet a stressztől? (Évkezdés stb) Vagy lehetek terhes? :((
Egyébként folyásom az elmúlt napokban van, egyre kevesebb, és mostmár tompa nyomást érzek a petefészkemnél, amit azelőtt szoktam, hogy megjön.
Szerintem csak kesik. Vegyel tesztet, mar kimutatja.
Mi az, hogy pisilsz a fertozesek ellen?
Jaj azon átugrottam, hogy nem is volt behatolás!! 🤣🤣🤣
Kérdező hany eves vagy? Ez igy tok értelmetlen
#3 lényegében csak petting volt
#2 mindenhol azt szajkózzák, hogy ha már hozzáér, és van rajta előváladék vagy maradt rajta spermium, akkor lehetek terhes...
Így belegondolva lehet, hogy az, de kicsit beparáztam xD
Jobb félni...
Így vissza gondolva igen, túlzás... de legalább biztosra mentunk :D
Köszi a válaszokat amúgy, tényleg hülyeséget kérdezek, csak már full ideges voltam és vagyok miatta, nem szeretnék gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!