Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ilyen? Miért halványodik?

Van ilyen? Miért halványodik?

Figyelt kérdés

Sziasztok csináltam egy pár terhességi tesztet

Kettőt feltöltök belőle

Az egyik elég jól látható a másik pedig már nem annyira

Egy napja késik a menstruációm egy jó pár napig görcsöltem kicsiket enyhén de tegnap már el is múlt a melleim ki akarnak sokszor szakadni a helyéről annyira feszül

Valami baj lehet? Vagy a tesztel van valami baj?

[link]

[link]

Valami baj lehet?

ma 14:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt a legelső tesztem néhány napja

ma 14:55
 2/16 anonim válasza:
100%
Ez mindkettő negativ
ma 14:56
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
ez mind negatív, már ne haragudj
ma 15:04
 4/16 anonim ***** válasza:
57%

A legelsőnek nevezett teszted az egyetlen pozitív. Sajnos a többi negatív, az egyiken, mintha még látni lehetett volna valamit... ez egy kémiai terhesség.

Pár napja a teszted valóban két csíkos volt, akkor már egyértelműnek kellene lennie.

Sajnos 1-2 nap és meg fog jönni. Az első halvány pozitív teszt után 3 nappal már látványos erősödés szükséges, akkro is, ha sokat pisil az ember.

ma 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:
A legelső tesztednél lehet eláztattad, és azért látszik jobban a második csík(szellemcsík), a többi hómező…nem vagy terhes….
ma 15:11
 6/16 anonim ***** válasza:
4es válaszoló, te láttál már halvány pozitív tesztet ? Úgy látom még nem….amit feltöltött képet a kérdező(legelsőn) semmi sincs van egy csík de az a száradási meg valszeg eláztatta kicsit, nála még el se kezdődött….nem kémiai…..
ma 15:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Én egyiken sem látok második csíkot😞
ma 15:24
 8/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, több száz teszten vagyok túl... az én első pozi tesztem pl fotón nem is látszott, csak másnap.. de élőben egyértelmű volt.. a lényegen nem változtat itt sokat a halvány pozira is negatívat mondanak. A végkimenetelt tekintve teljesen lényegtelen, a felső két teszten semmi nincs, nem terhes.
ma 15:25
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem áztattam el a tesztet

Képen nem úgy látszódik mint élőben

A két kép közül az egyik pozitív csak rá kell nézni nem csak én látom annak hanem a házi orvos is

ma 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Milyen érzékenységű teszteket használtál?
ma 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!