Progeszteron pótlás mellett halványodó teszt?
Ha holnap tesztelsz, akkor már igazán kivárhatod a pénteket, hogy az orvos megmondja.
Ha kémiai és mégis tovább szeded a progit, max.pár nappal később fog megjönni. Ennél komolyabb bajod nem lesz tőle.
Én is pont ilyen helyzetben voltam múlt hónapban, azzal a különbséggel, hogy nem nagyon lehetett kihúzni a ciklust, mert januárban lett volna egy műtétem. Egy alig látható halványat teszteltem, gondoltam, ha kémiai lesz, jól megszívom, mert késni fog és ugrik a műtét, de meg kell adnom az esélyt, szóval elkezdtem a progit, nehogy azon múljon. 2nap múlva viszont nekem erősödött, így eldőlt. Nem hagytam abba.
Esetleg holnap reggel vérvétel és 2 nappal később újra. Az biztosabbat mond. Ha tesztet ismételsz mindenképpen ugyanaz a fajta legyen.
Én anno 2 naponta csináltam a tesztet is, nehogy úgy járjak, hogy nincs elég erősödés 1 nap különbséggel.
Amúgy valóban nem lesz semmi baj ha tovább használod a progit, csak később fog megjönni. De ha tényleg annyira el akar menni a baba akkor progipótlás mellett is meg tud jönni. Szóval semmiképpen ne hagyd abba, amíg nem biztos, hogy mégsincs terhesség ☺️
Ja, igen, a második+ teszt után én is vérvételből nézettem hcg-t, hogy ne éljem bele magam fölöslegesen. Nekem annyit megért. Az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!