Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ilyen? Miért halványodik?

Van ilyen? Miért halványodik?

Figyelt kérdés

Sziasztok csináltam egy pár terhességi tesztet

Kettőt feltöltök belőle

Az egyik elég jól látható a másik pedig már nem annyira

Egy napja késik a menstruációm egy jó pár napig görcsöltem kicsiket enyhén de tegnap már el is múlt a melleim ki akarnak sokszor szakadni a helyéről annyira feszül

Valami baj lehet? Vagy a tesztel van valami baj?

[link]

[link]

Valami baj lehet?

ma 14:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
25-ös volt a legelső a többit nem tudom már
ma 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A 25ös teszt ilyen korán még nem biztos, hogy megbízhatóan mutatja, sok múlhat a pisi koncentráltságán is. Próbáld meg egy 10essel ;)
ma 15:45
 13/17 A kérdező kommentje:

Rendben van,

*Nem reggeli vizeletből csináltam hanem délutánibol

ma 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 nappal nem várt előtt délután is pozi lett a 10-es teszt. Mondig akkor éreztem úgy, hogy valami megváltozott és tesztelni kell. Nincs sok jelentősége, hogy reggel vagy este. Mondjuk én soha nem ittam sokat... terhesen is nehezen megy.. lehet ezért volt jó a délutáni tesztelés is.

Kérdező, tesztelj még egyet, de a legelső két csíkos teszt után 2-3nappal egyértelmű pozinak kell lennie. Ha nem az akkor nincs terhesség. Olyan nincs hogy 5-7napig nem változik és láthatatlan fotón.

ma 15:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Tesztelni fogok egy reggeli vizeletből
ma 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
94%
Mind a 3 teljesen negatív teszt 😂
ma 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek teljesen negatív tesztek
ma 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!