AlexandraK kérdése:
Ciklus 30.napjan 10mm es volt a méhnyálkahártyám és azóta sincs menses! Tesztet nem merek csinaltatni, mert évek óta csak csalódok. Mennyi szokott lenni a méhnyálkahártya menses előtt? És ha a terhesség letrejött akkor mennyi az ideális?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 05:45
1/7 anonim válasza:
Az eredmény a hasadban van szóval nem a teszten múlik. Buta vagy ha így állsz hozzá.
2/7 anonim válasza:
Méretet nem tudok de amikor én voltam dokinál( sajnos korán de ő kérte egy előtte lévő méhenkívüli miatt) annyit mondott h vastag a méhnyálkahártya és így mondta hogy lehet belőle menses vagy terhesség. Ha késik csinálj tesztet.
3/7 Wonderwomen válasza:
Hányadik ciklusnapon vagy, és átlagban hány naposak a ciklusaid?
Attól nem leszel terhes vagy nem terhes, ha nem tesztelsz. Értem, hogy nem szeretnél csalódni, de jobb kétségek között maradni?
4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van teljesen, csak tartok az ismételt csalódástol és azért nem mertem még tesztelni.
Ma már tesztelni fogok és hát lesz ami lesz.
Általában 32 naposak és nem szokott késni, de már 5. Napja hogy késik.
Lehet késhet a hormonoktol amiket 2 hónappal ezelőtt kaptam, mert volt egy beültetesem is ami sikertelen lett.
2 hónap alatt nem tudom ki tud e ürülni a szervetből, de például előző hónapban is pontosan megjött 32 napra.
2020. szept. 15. 00:38
5/7 Wonderwomen válasza:
Drukkolok! 🍀 Majd jelentkezz.
7/7 A kérdező kommentje:
Negatív lett, de meg mindig nem jött meg:(
Ezt nem értem. Remélem nem cisztám lett.
Jövőheten megyek hétfőn orvoshoz.
2020. szept. 16. 03:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!