Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan érzésem van hogy most...

Olyan érzésem van hogy most sikerült és már van valaki a pocakomban , ti is voltatok már így? Meséljetek

Figyelt kérdés
Holnapra nemvárom, de várok a teszteléssel még
2020. szept. 28. 08:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen, majdnem minden hónapban így vagyok.
2020. szept. 28. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
A kimaradt menzesz előtt semmit nem lehet érezni. Bemeséled magadnak.
2020. szept. 28. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem érzés, hanem akarás :D

Közel hét évig én majdnem minden ciklusban fejem tettem volna rá, hogy na most sikerül és komolyan úgy gondoltam, hogy érzem. De csak akartam. Kétszer is akkor lettem terhes mikor tudtam, hogy esélytelen és nem is foglalkoztam vele.

Érezni ezt biztos, hogy nem lehet, maximum erősen remélni és arra gondolni, hogy na hátha most érzem, ami butaság, mert nyilvánvalóan nem lehet érezni :D

Tüneted ilyenkor már lehet amit érzel, de akkor a teszted is pozitív lesz.

Nagyon sok sikert, hátha meglesz a várva várt kis csoda :)

2020. szept. 28. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Én is éreztem ilyet, de akkor nem volt semmi :D

Amikor tényleg összejött, akkor semmit se éreztem, csak az lett gyanús, hogy nem jött meg és émelygek.

2020. szept. 28. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Átérzem amit mondasz..
2020. szept. 28. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, nekem kb. minden menstruáció előtt ilyen érzésem van, de mindig megjön. Holnap megyünk inszeminációra. 😊
2020. szept. 28. 11:04
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Igen, mondtam is a férjemnek,hogy biztos összejött...aztán mégsem :D

Amikor teherbe estem akkor meg nem éreztem semmit, sőt biztos voltam benne,hogy nem vagyok terhes, nagyon meglepődtem mikor pozitív lett a teszt.

2020. szept. 28. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva volt mint az előttem íróknak. Három hónapig véreztem amikor terhes voltam, így nem is gondoltam, hogy bármi lenne. A 3. hónap közepén mondtam a férjemnek, hogy szerintem terhes vagyok, teszteltem pozitív lett. 12 hetesen mentem az első ultrahangra. Ahol csak tippelgettünk hogy akkor mikor is jöhetett össze.
2020. szept. 28. 11:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem fizikailag érzem, hanem csak úgy belül, spirituálisan érzem, hogy most összejöhetett. Hétvégére nem várom. Majd megírom, hogy bejött e a megérzésem. Március óta próbálkozunk.
2020. szept. 28. 13:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolso drukkolok neked 🤗
2020. szept. 28. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!