Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Tesztes kérdés!

Szerintetek? Tesztes kérdés!

Figyelt kérdés

4 éve teszteltem utoljára,tudom nem változott azóta se a tesztes dolog mármint hogy 1 csík nem terhes,2 ha igen,de péntekre nem várom,10 napja voltunk együtt a párommal,hányinger miatt ami eddig nemszokott előfordulni nálam menzesz elött,most teszteltem és élőben szabad szemmel látható a második csík rózsaszín színnel,de nem tudom,lehet már az én szemem káprázik,pénteken tesztelni fogok ha nem jön meg,kérlek ne egyetek meg 🙈kijöttem már a "gyakorlatból".X-epil tesztem volt csak itthon asszem 25-ös.

A telefonommal nem tudok olyan jó kép minőséget csinálni,hogy jól lehessen látni.

[link]

[link]

[link]

2020. szept. 15. 20:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Szerencsére erősödik a teszten a 2.csík. 😊

Utolsó.

2 hétig?

Nekem ez a másfél hét is elég volt.

2020. szept. 22. 16:38
 32/39 anonim ***** válasza:
Hat elég vacak volt. Meg gondoltam is, hogy ilyen szar ciklusom sosem volt, tuti nem baba, el fog önteni a ver, mint a Niagara. De nem 😁
2020. szept. 22. 20:38
 33/39 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél azota? Minden oke?
2020. szept. 25. 13:13
 34/39 A kérdező kommentje:

Szia.

Igen már teszteltem és felraktam képet is ide :)

Pozitív lett 21.-én.

2020. szept. 25. 14:23
 35/39 anonim ***** válasza:

Ja igen azt láttam , csak írtad hogy két nap múlva tesztelsz megint , azért kérdeztem :D

Én azota is drukkoltam :)

2020. szept. 25. 21:23
 36/39 anonim ***** válasza:
Majd tesztelj még 2nap múlva aztán tedd fel majd.. Szorítok
2020. szept. 25. 22:27
 37/39 A kérdező kommentje:

Jaj neharagudj,olyan szétszórt vagyok,azt hittem feltettem ide a képet.🙈

21ei,22ei,23ai. Tesztek

Azóta nem teszteltem.

[link]

2020. szept. 25. 23:27
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Hű ez szupi . De jó . Gratulálok :) Boldog babavárást kívánok neked
2020. szept. 26. 13:24
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nekem is meglepetés volt,már lemondtam róla..annyian mondják,hogy elötte 1-2 nappal már kimutatja,vagy hogy aznap kimutatja,nee nem mutatta és azt hittem ismét egy újabb vesztett hónap,de aztán a csíkot meglátva nagy boldogság volt. :)
2020. szept. 26. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!