Ezt most akkor elhihetem, hogy végre sikerült? (tesztes kérdés)
2016. febr. 1. 14:51
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Egyszerűen nem akarom elhinni, annyi csalódás után! Most annyira összezavarodtam, azt sem tudom, mi ilyenkor a teendő???!!!
2016. febr. 1. 14:53
3/9 anonim válasza:
igazából egyenlőre semmi teendő nincs, ha nem volt még vetélésed vagy ilyesmi... 6. hét után érdemes elmenni először dokihoz, akkor már láthat akár pulzálást is! :)
Én most csütörtökön megyek először, akkor leszek 6+5 hetes! :) már nagyon várom, izgulok miatta nagyon!! :)
Hányadik próbálkozós hónapotok???
4/9 A kérdező kommentje:
Gratula Nektek! :)Nem olyan rég, 5. hónapja próbálkoztunk, viszont pajzsmirigy problémáim miatt nehezített volt a pálya! Csak most már abban reménykedem, hogy ne legyen semmi gond!
2016. febr. 1. 15:08
5/9 anonim válasza:
Köszi!!! Neked is nagy gratu!!!! :)
Mikorra nem vártad amúgy?
6/9 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki ;)
Kellemes babavárást és szülést :)
7/9 nittababy válasza:
Gratulálok az én tesztem is ilyen volt mind kettőnél!!Egy 3hónapos fiú és egy 5éves lány anyukája vagyok!!
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! :) Holnapra nem vártam, de Nekem mindig a mensi előtt 2 nappal már barnázás van, s ez most elmaradt! Meg éreztem is, hogy most valami olyan más! Pont a dm-ben jártam, hirtelen felindulásból vettem egy tesztet és megcsináltam, pofán nem vágnak érte alapon! Ez lett belőle! :)
2016. febr. 1. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!