MASTODYNON cseppeket használt valaki, sikerült utána könnyebben teherbe esni? Esetleg szoptatás alatt használta valaki?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy szoptatás alatt nem javasolják, ajánlotta valakinek mégis orvos inkább ezt a homeós készítményt?2016. jan. 29. 18:35
1/3 anonim válasza:
Hát én használtam mind a kettő terhesség előtt és vagy ez, vagy Dvitamin segített szerintem. Nekem nagyon hosszúak a ciklusaim, azért szedtem, de az endodokim a D hiányt is észrevette. Így nem tudom, az segített - e inkább, hogy a Dszint helyre lett téve, vagy együtt a kettő.
2/3 anonim válasza:
Azért nrmajánlják szoptatás alatt, mert csökkenti a tej mennyiségét.
Én pont apasztás miatt szedem, de nekem nem igazán hat. A teherbeesés elősegítő hatásáról nem tudok nyilatkozni, de állítólag sokan terhesek lesznek a segítségével.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind kettőtök válaszát! Igazából csak azt nem tudtam hogy a picurra van rossz hatással a gyógyszer és azért nem tanácsos szedni, vagy csak a tejmennyiség miatt. Sehol nem találtam egyértelmű választ. :/
2016. jan. 30. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!